Setari Cookie-uri

L'Erbolario Primaverde

Primaverde, o noua linie de ingrijire a corpului, conceputa special pentru a intampina intrarea intr-un nou sezon dedicat frumusetii.

Comunicat de presa

In fiecare an, natura ne transmite un delicat semnal ca reinvie: inflorirea primelor primule, ale caror minunate flori rasar semete sa atinga razele soarelui. Se intoarce magia primaverii, iar si iar.

Asa s-a nascut si Primaverde, o noua linie de ingrijire a corpului, conceputa special pentru a intampina intrarea intr-un nou sezon dedicat frumusetii. Primaverde are formule magice cu puteri antioxidante, gratie extractelor florale si a radacinii de Primula veris. Astfel, cu aroma sa fructat-florala absolut seducatoare, revigoreaza ca nimeni alta confortul natural al pielii tale!

Primaverde
Apa de parfum , 100 ml


Acqua Profumo Primaverde

O prospetime verde, plina de lumina si armonie, o dimineata de primavara:cu frezii , margaritar si petale de trandafir.

Nota de varf: Fresh-Fruity ,
Bergamota, Lamaie, Mandarin, Piersica, Mango, Papaia
Nota de mijloc: Green-Floral
Margaritar , Petale de trandafir ,Frezie si primula
Nota finala: Musky-Ambergris
Muschi , Ambra censie

Primaverde
Crema pentru corp, cu extract de primule, 200 ml

O invitatie la prospetime, o invitatie la Primaverde!

Crema de corp Primaverde Iarna grea este departe si Natura se pregateste de un nou sezon care reprezinta cel mai bine trezirea la viata. Primula,vestitor de primavara este considerat ca un mesaj de speranta. Speranta de frumusete este de asemenea oferita si pentru piele prin aceasta crema dezoltata in laboratorul L’Erbolario, care confera tonifiere si cu actiune antioxidanta datorata a extractelor din florile si radacina Primula veris. In plus, un efect de hidratare puternica si de elasticizare datorat extractelor din grau, soia, ovaz si porumb, Morcov si Trehala mana. Un tratament care este aliatul natural pentru o piele compacta, proaspata si matasoasa la atingere.

Primaverde
Spuma de baie si dus
, cu extract de primule, 250 ml
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.