Setari Cookie-uri

Procter&Gamble, partener cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman in campania Thank you mom!

Procter&Gamble si marcile sale Pampers, Tide, Ariel, Always, Pantene, Fairy, Lenor, Oral-B, Duracell, Olay, head&shoulders, Wella, Gillette, Braun si Ace in parteneriat cu Comitetul Olimpic Roman a lansat astazi, in Romania, campania “Thank you mom”.

Comunicat de presa

Procter&Gamble si marcile sale Pampers, Tide, Ariel, Always, Pantene, Fairy, Lenor, Oral-B, Duracell, Olay, head&shoulders, Wella, Gillette, Braun si Ace in parteneriat cu Comitetul Olimpic Roman a lansat astazi, in Romania, campania “Thank you mom”. Aceasta initiativa doreste sa sprijine echipa nationala a Romaniei prezenta la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 si, mai mult decat atat, isi propune sa promoveze dezvoltarea tinerilor prin sport.

Sotirios Marinidis “Pentru noi, parteneriatul cu COSR reprezinta sincronizarea misiunii P&G – aproape de oameni pentru o viata mai buna - cu obiectivul Comitetului Olimpic International de a construi o viata mai buna prin sport” afirma Sotirios Marinidis, General Manager P&G Balcani. “Prin P&G si prin marcile P&G vom sprijini echipa olimpica a Romaniei si pe mamele sportivilor, pentru ca, in spatele fiecarui sportiv – fie foarte cunoscut sau la inceputul carierei – se afla o mama deosebita.”

Octavian Morariu_Mohai Covaliu Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, afirma: ”Jocurile Olimpice sunt menite sa contruiasca o lume mai buna prin intermediul sportului. Suntem incantati de acest parteneriat cu P&G pentru ca vine in sprijinul sportivilor, a mamelor si a familiilor acestora.”

Pentru a imbunatati viata oamenilor, P&G este pregatit sa sustina implicarea tinerilor si copiilor in sport prin organizarea de evenimente educationale menite sa incurajeze mamele sa-si ghideze copiii catre o viata mai buna prin sport.

Octavian Morariu a mai declarat: ”Practicarea sportului de catre copii si tineri are beneficii dovedite atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si in dezvoltarea lor psihica si sociala. Copiii sportivi sau activi din punct de vedere fizic au o capacitate de integrare sociala mult mai buna si un simt al responsabilitatii mult mai dezvoltat. Copiii care practica sport astazi sunt potentialii olimpici de maine. ”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.