Setari Cookie-uri

51% dintre fanii Nescafe prefera rasfatul matinal

In urma sondajului, s-au diferentiat trei tipologii de ritualuri matinale: rasfat, echilibru si dinamism.

Comunicat de presa

Nescafe Brasero NESCAFE Romania a realizat un studiu privind obiceiurile matinale ale consumatorilor NESCAFE, prin intermediul aplicatiei dedicate de pe pagina Facebook, creand astfel o harta a ritualurilor matinale. Aceasta harta a identificat principalele tipologii de consumatori si cum arata dimineata perfecta pentru 3.739 de fani Facebook ai NESCAFE Romania.

In urma sondajului, s-au diferentiat trei tipologii de ritualuri matinale: rasfat, echilibru si dinamism. Aproximativ jumatate dintre respondentii sondajului, majoritatea femei cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, prefera sa isi ofere un prilej de rasfat inca de la primele ore ale diminetii. A doua categorie de respondenti adopta un program echilibrat pentru primele momente ale zilei, acestia incadrandu-se in segmentul de varsta de peste 30 de ani. Dinamicii opteaza pentru un start energic si o dimineata in forta, peste jumatate din acestia fiind barbati.

In ceea ce priveste cafeaua preferata, 31% dintre respondenti au declarat ca aleg o cafea tare pentru energie de la primele ore, 51% isi incep dimineata cu o cana de cafea foarte fina si cu multa spuma, in timp ce 18% dintre ei aleg o cafea echilibrata din punct de vedere al tariei, gustului si aromei.

„Am realizat acest studiu online pe pagina Facebook NESCAFE Romania pentru a intelege cat mai bine obiceiurile matinale ale fanilor si consumatorilor nostri, pentru a stabili un dialog constant cu ei. Feedback-ul primit este foarte important pentru noi si ne permite sa adaptam produsele in functie de gusturile si cerintele lor,” a declarat Ana Maria Doxan, Business Unit Manager NestlE Beverages.

Sondajul face parte din campania „Gustul Diminetilor Frumoase”, campanie de lansare a noii game NESCAFE Brasero. La sondaj au participat 3.739 de persoane (2443 femei si 1296 barbati). In ceea ce priveste varstele respondentilor 27% dintre acestia sunt intre 18 si 25 de ani, 41% dintre fanii care au participat la sondaj au varstele cuprinse intre 25 si 35 de ani, in timp ce 32% au peste 35 de ani.

Pe parcursul celor 2 saptamani dedicate culegerii de date de la consumatori, fanii paginii NESCAFE, care au completat chestionarele, au oferit raspunsurile ce au conturat tabloul diminetilor utilizatorilor de Facebook. Astfel, 34% dintre acestia isi incep ziua cu cele mai noi stiri pe care le citesc in timp ce savureaza cafeaua, 23% prefera retelele de socializare in locul stirilor de dimineata, iar 43% isi beau cafeaua in timp ce urmaresc stirile de la televizor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.