Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tatal-fantoma. Marcel Iures, o jumatate de secol de iubire si David Lynch

E descoperirea rascolitoare si plina de duiosie pe care o fac protagonistii filmului Tatal-fantoma, primul lungmetraj al scenaristului si publicitarului Lucian Georgescu, care va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 2 martie.

Tatal-fantoma este un „road-trip movie” (iar cinematografele din toata lumea sunt innebunite dupa filme „beat”, dupa lansarea lui „Howl”, cu James Franco), cu o poveste construita dupa o nuvela de Barry Gifford, scriitorul-fetis al regizorului David Lynch.

Profesorul american Robert Traum (Marcel Iures, in primul sau rol comic de prim-plan), care si-a dedicat viata studiului si pe care nimeni nu si-l poate imagina capabil de aventuri pline de suspans in necunoscut, decide sa isi ia un an sabatic si sa-si inteleaga povestea neamului sau. Porneste la drum, intr-o tara plina de mister pentru el, Romania, in cautarea originilor, dar drumul ii scoate in cale iubirea.

In rolul Taniei, femeia care ii da peste cap viata singuraticului si cinicului profesor Traum, joaca Mihaela Sarbu, actrita despre debutul careia revista Variety scria: “Performanta actoriceasca a Mihaelei Sarbu este minunata si face calatoria sa merite”.
Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.