Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tatal-fantoma. Marcel Iures, o jumatate de secol de iubire si David Lynch

E descoperirea rascolitoare si plina de duiosie pe care o fac protagonistii filmului Tatal-fantoma, primul lungmetraj al scenaristului si publicitarului Lucian Georgescu, care va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 2 martie.

In rolul Taniei, femeia care ii da peste cap viata singuraticului si cinicului profesor Traum, joaca Mihaela Sarbu, actrita despre debutul careia revista Variety scria: “Performanta actoriceasca a Mihaelei Sarbu este minunata si face calatoria sa merite”.

E un film despre frumusete, iubire, curaj, complicitate in doi, cinema, cu imagini care-ti taie rasuflarea dintr-o Bucovina plina de magie si cu o coloana sonora care combina acordurile simfonice ale muzicii special create pentru “Tatal-fantoma” de compozitorul Johannes Malfatti, cu beat-ul rock al trupei britanice “Supertramp”.

Daca va e dor de Mariana Mihut si Victor Rebengiuc (dupa 30 de ani, din nou impreuna intr-un film), intr-un rol parca special creat pentru povestea lor de iubire de jumatate de secol, nu pierdeti “Tatal-fantoma”.

Daca vreti sa-l vedeti pe Marcel Iures intr-un rol romantic, zambind indragostit si cantand intr-o dimineata, printre Obcinele Bucovinei, „Breakfast in America”, mergeti la un film romanesc. La o comedie dulce-amara si o poveste de dragoste surprinzatoare :„Tatal-fantoma”. Din 2 martie, in cinematografe.

Trailer Tatal-fantoma:




Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.