Setari Cookie-uri

Nivea Q10 stie cel mai bine cum sa reduca ridurile!

Pe langa coenzima Q10, noua formula contine acum si creatina. Ambele se regasesc in mod natural in organismul uman si ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea si supletea. Relansarea gamei, aduce si un produs nou, special conceput pentru tenul mixt.

Comunicat de presa

NIVEA relanseaza gama antirid NIVEA VISAGE Q10 plus, cu o noua formula si un nou ambalaj. Noua formula ofera si mai multa protectie antirid, prin intensificarea proceselor proprii de aparare ale pielii impotriva radicalilor liberi. Pe langa coenzima Q10, noua formula contine acum si creatina. Ambele se regasesc in mod natural in organismul uman si ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea si supletea. Relansarea gamei, aduce si un produs nou, special conceput pentru tenul mixt.



NIVEA lupta impotriva ridurilor, gandindu-se la tipul tau de ten!

Femeile isi doresc ca produsele de ingrijire a tenului sa indeplineasca mai multe functii: sa protejeze contra agresiunilor din mediul inconjurator, sa previna in mod eficient aparitia ridurilor si sa aiba o formula adaptata tipului lor de ten. Cand vine vorba de tenul mixt, gasirea unui astfel de produs nu este deloc usoara. Majoritatea cremelor antirid au textura grasa, astfel incat persoanele cu ten mixt sunt obligate sa faca un compromis. Cu toate acestea, tenul mixt prezinta aceleasi semne de imbatranire ca si celelalte tipuri de ten, dar are nevoie de produse cu formule echilibrate si cu textura usoara.

Crema antirid NIVEA VISAGE Q10 plus pentru tenul mixt reprezinta partenerul perfect al tenului mixt si are o dubla actiune: minimizeaza porii si ofera hidratarea necesara, in acelasi timp lupta in mod eficient impotriva ridurilor si previne aparitia altora noi.

Noua crema antirid NIVEA VISAGE Q10
plus pentru tenul mixt este un produs anti-imbatranire cu o formula special creata pentru nevoile tenului mixt. Este o crema usoara, cu aspect de gel, care ofera efectul antirid al NIVEA VISAGE Q10 plus intr-o formula inovatoare cu coenzima Q10, creatina si extract de alge, pentru un ten cu aspect neted si uniform. Gelul crema cu textura usoara si efect de hidratare se absoarbe rapid in piele. Factorul de protectie solara 15 si filtrele UVA protejeaza pielea de imbatranirea provocata de efectele nocive ale radiatiilor solare. Rezultatul este un ten care radiaza sanatate si tinerete. Formula cu coenzima Q10, creatina si extract de alge minimizeaza porii si lupta in mod eficient impotriva ridurilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.