Setari Cookie-uri

Nivea Q10 stie cel mai bine cum sa reduca ridurile!

Pe langa coenzima Q10, noua formula contine acum si creatina. Ambele se regasesc in mod natural in organismul uman si ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea si supletea. Relansarea gamei, aduce si un produs nou, special conceput pentru tenul mixt.

Pret: 45,57 RON (50ml)

NIVEA relanseaza gama NIVEA VISAGE Q10 plus intr-o noua formula: acum si cu creatina

NIVEA – expertul in ingrijirea antirid – relanseaza gama NIVEA VISAGE Q10 plus, intr-o noua formula si cu un nou ambalaj. Noua formula imbunatatita asigura o hidratare intensiva a pielii, pentru un ten care radiaza de sanatate si frumusete. Sistemul antirid NIVEA VISAGE Q10 plus ofera si mai multa protectie antirid intensificand mecanismele proprii ale pielii de aparare impotriva radicalilor liberi si eliminand astfel una dintre principalele cauze ale imbatranirii acesteia. Pe langa coenzima Q10 proprie pielii, noua gama contine acum si creatina. Ambele se ragasesc in mod natural in organismul uman, ajutand pielea sa isi mentina supletea si elasticitatea, pentru ca stimuleaza protectia si regenerarea. Coenzima Q10 indeplineste un rol dublu, energizant si antioxidant. Creatina actioneaza ca un rezervor de energie, fiind partenerul perfect pentru coenzima Q10 in lupta cu ridurile. Productia naturala de conzime Q10 si creatina scade odata cu inaintarea in varsta, motiv pentru care este indicata administrarea ei externa la nivelul pielii, aceasta ducand la incetinirea naturala a procesului de imbatranire.

Gama NIVEA VISAGE Q10 Plus include produse antirid pentru toate nevoile tenului, oferind un regim complet de ingrijire: de la hidratare pe timpul zilei in functie de tipul de ten, la regenerare pe timpul noptii si pana la ingrijirea speciala a pielii sensibile din jurul ochilor si demachierea tenului.

Nivea Q10 Plus

Pentru ingrijirea in timpul zilei:


• NIVEA VISAGE Q10 plus crema de zi antirid
Lupta impotriva ridurilor si previne aparitia altora noi, in acelasi timp protejand tenul de efectele daunatoare ale razelor solare datorita sistemului de filtre UVA si al factorului de protectie solara 15. NIVEA VISAGE Q10 plus crema de zi antirid contine vitamina E si este adecvata pentru toate tipurile de ten.
Pret: 45,57 RON (50 ml)

• NIVEA Q10 plus crema de zi antirid coloranta
Pentru un aspect radiant si plin de sanatate. Uniformizeaza tenta individuala a tenului, iar Q10 reduce liniile fine si ridurile. Factorul de protectie solara 15 si sistemul de filtre UVA previn aparitia de noi riduri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.