Setari Cookie-uri

La Colline reintroduce laptele proaspat de capra in marile magazine

Dupa doua luni de pauza, caprele incep un nou sezon de lactatie, asigurandu-se in acest fel necesarul de lapte proaspat pentru consumatorii interesati.

Noutatile pentru acest sezon nu se incheie aici. La Colline anunta ca in luna aprilie va lansa pe piata inca o specialitate, aflata momentan in faza de testare. Astfel, un nou tip de branza de capra va fi adaugat in portofoliul firmei clujene din care fac parte in prezent laptele de capra integral, iaurtul de baut, kefirul, branzeturile premium cu diferite verdeturi si condimente, rulourile „a la Provence” presarate cu ierburi fine, cele cu carbune, crema tartinabila, branza de capra cu trufe si cea cu mucegai. Dintre acestea, branza cu mucegai alb de tip Camembert (La Colline Blanche) este in continuare foarte apreciata de clienti. Vanzarile acestui sortiment au atins 10 % din volumul total, fiind un produs solicitat și pe piata externa.

LaColline isi extinde fabrica

Dupa ce la sfarsitul anului trecut a adaugat in portofoliu branza de capra cu trufe, un sortiment unic pe piata locala, producatorul clujean continua seria noutatilor anuntand extinderea, in 2012, a fabricii de la poalele dealului Feleacului. Aceasta va fi echipata cu o linie automata de imbuteliere, etichetare si ambalare a produselor proaspete si acidofile, precum lapte, iaurt si kefir. Noile mijloace de fabricare, ce presupun o investitie estimativa de 250.000 Euro, vor contribui la cresterea calitatii si a capacitatii de productie a produselor La Colline.

Produsele La Colline sunt preparate numai din ingrediente naturale, fiind fabricate integral din lapte de capra. Pe langa propritatile benefice sanatatii recunoscute acestui tip de lapte, produsele pregatite la Cluj mai prezinta avantajul de a fi cremoase si fine, la prepararea lor fiind folosita o tehnologie frantuzeasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.