De Ziua Femeii, LacertA Winery lanseaza vinul cu gust de vacanţa Rose Riviera 2011

De Ziua Femeii, LacertA Winery lanseaza vinul cu gust de vacanţa Rose Riviera 2011

Perfect pentru zilele de primavara si vara, LacertA Rose Riviera este vedeta momentului in materie de vinuri premium.

Comunicat de Presa

Producatorul de vinuri premium LacertA Winery lanseaza surpriza momentului ȋn materie de vinuri premium, un vin deosebit, cu gust vioi si lejer, inspirat din riviera franceza și joie de vivre: LacertA Rose Riviera 2011.
Un vin sec cu aroma minerala si cu nuanţe fine de capsuni, LacertA Rose Riviera da startul primaverii.
Produs in podgoria Dealu Mare din Fintești (Buzau), LacertA Rose a fost lansat intr-un ambalaj exclusiv creat pentru luna Martișorului. Vinul poate fi servit excelent primavara sau vara la terase, piscina sau la plaja, si este perfect pentru combinaţia cu fructe de mare sau brânzeturi.

Vinurile LacertA au câstigat anul trecut peste 10 medalii de aur la saloanele internaţionale de vinuri din Timisoara, Alba Iulia si Bucuresti si din partea publicaţiei românesti de vinuri Vinul.ro.

Despre LacertA Winery
LacertA Winery este un proiect lansat de un grup de investitori si in prezent include noua sortimente de vinuri premium (trei de vin alb si sase de vin rosu). Distribuţia este realizata exclusiv prin HoReCa, baruri selecte, câteva magazine de nisa si pe www.lacertawinery.ro.

Vinurile LacertA sunt produse la podgoria Dealu Mare, pe o proprietate de 82 de hectare in Finţesti, judeţul Buzau, de-a lungul paralelei 45, alaturându-se astfel altor zone faimoase in care se produce vin - Bordeaux, Saint-Emilion, Toscana – binecunoscute pentru gustul bogat, complex si catifelat.

Partea de productie este completata de domeniul central, conacul Dorobanţu, o minunata opera de arta construita de arhitectul Ion Mincu in 1901 si restaurata in 2005 de actualii proprietari, in concordanţa cu planurile originale. Crama este dotata cu un salon de degustari, un magazin de vinuri si o sala de conferinţe, toate beneficiind de o arhitectura eleganta și un design rafinat. Fiind localizat la numai o ora și jumatate de București, spatiul poate fi pus la dispozitie pentru vizite și evenimente private sau teambuildinguri.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri