Setari Cookie-uri

De Ziua Femeii, LacertA Winery lanseaza vinul cu gust de vacanţa Rose Riviera 2011

Perfect pentru zilele de primavara si vara, LacertA Rose Riviera este vedeta momentului in materie de vinuri premium.

Despre LacertA Winery
LacertA Winery este un proiect lansat de un grup de investitori si in prezent include noua sortimente de vinuri premium (trei de vin alb si sase de vin rosu). Distribuţia este realizata exclusiv prin HoReCa, baruri selecte, câteva magazine de nisa si pe www.lacertawinery.ro.

Vinurile LacertA sunt produse la podgoria Dealu Mare, pe o proprietate de 82 de hectare in Finţesti, judeţul Buzau, de-a lungul paralelei 45, alaturându-se astfel altor zone faimoase in care se produce vin - Bordeaux, Saint-Emilion, Toscana – binecunoscute pentru gustul bogat, complex si catifelat.

Partea de productie este completata de domeniul central, conacul Dorobanţu, o minunata opera de arta construita de arhitectul Ion Mincu in 1901 si restaurata in 2005 de actualii proprietari, in concordanţa cu planurile originale. Crama este dotata cu un salon de degustari, un magazin de vinuri si o sala de conferinţe, toate beneficiind de o arhitectura eleganta și un design rafinat. Fiind localizat la numai o ora și jumatate de București, spatiul poate fi pus la dispozitie pentru vizite și evenimente private sau teambuildinguri.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.