Setari Cookie-uri

Noul Gillette Fusion ProGlide revolutioneaza ritualul barbieritului

Gillette, expertul in ingrijire personala pentru barbati, a lansat pe piata din Romania cele mai recente inovatii in materie de barbierit.

Comunicat de Presa


Gillette, expertul in ingrijire personala pentru barbati, a lansat pe piata din Romania cele mai recente inovatii in materie de barbierit: aparatul de ras Gillette Fusion ProGlide, gelul de barbierit Gillette Fusion ProGlide si produsele de ingrijire a pielii Gillette PRO. Aceste produse au fost lansate aseara, in cadrul unui eveniment la care au participat Razvan Lucescu, Dani Coman, Narcis Raducan, Ciprian Tatarusanu, Marius Niculae, Victor Slav, Cornel Ilie si Zoli Toth.


65% dintre barbati simt senzatia de disconfort in timpul barbieritului si dupa aceea, iar acest lucru poate fi evitat. Gillette, liderul inovatiilor tehnologice in materie de ingrijire personala pentru barbati, a imbunatatit Gillette Fusion si Gillette Mach 3, cele mai bine vandute aparate de ras din lume, și a lansat Gillette Fusion ProGlide.




Noul aparat de ras Gillette Fusion ProGlide dispune de cele mai subtiri lame de la Gillette care ofera o alunecare fara efort pentru un barbierit confortabil. Gillette Fusion ProGlide a fost testat de peste 30,000 de barbati si verificat cu instrumente de masurare de mare precizie folosite in industria aerospatiala și in segmentul de imagistica medicala.



„In momentul in care am incercat Gillette Fusion ProGlide am avut o revelatie: ProGlide ofera o adevarata experienta de barbierit, in sensul in care simti cum aparatul de ras aluneca pur si simplu pe fata, fara efort, si taie firele de par cu usurinta, fara sa le rupa sau sa le traga. In concluzie, pot spune ca noul aparat de ras Gillette Fusion ProGlide a devenit pentru mine un obiect esential in ritualul meu zilnic de ingrijire. Incercati-l si imi veti da dreptate!”, a declarat Razvan Lucescu.


“Noi, cei de la Gillette, am pus mereu accent pe ceea ce isi doresc barbatii si de aceea am creat Gillette Fusion ProGlide, un aparat de ras despre care barbatii spun ca transforma barbieritul in alunecare”, a declarat Razvan Resmerita, Brand PR Manager Gillette. „Prin imbunatatirea semnificativa a celui mai bine vandut aparat de ras din lume, definim un nou standard pentru cei peste 600 de milioane de barbati din toata lumea care folosesc produsele Gillette”, a adaugat Razvan Resmerita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.