Setari Cookie-uri

Noul Gillette Fusion ProGlide revolutioneaza ritualul barbieritului

Gillette, expertul in ingrijire personala pentru barbati, a lansat pe piata din Romania cele mai recente inovatii in materie de barbierit.

Gillette PRO 3 in 1 Instant Hydration Balm – Hidrateaza **, ingrijeste si protejeaza intr-un singur pas, lasand pielea revigorata si revitalizata pe parcursul intregii zi. Balsamul contine vitaminele B3, E si provitamina B5 și SPF 15, care protejeaza pielea impotriva razelor UVA/UVB.
• Gillette PRO Splash – un produs nou, cu esenta de citrice, destinat sa ofere o senzatie de prospetime si un parfum subtil pielii.





Gillette PRO Splash – un produs nou, cu esenta de citrice, destinat sa ofere o senzatie de prospetime si un parfum subtil pielii.


Gillette Fusion ProGlide, gelul Fusion ProGlide si gama Gillette PRO sunt disponibile pe piata din Romania incepand cu luna martie. Pretul recomandat pentru aparatul de ras Gillette Fusion ProGlide este de 25.9 lei, iar pentru Gillette Fusion ProGlide Power este de 47.2 lei. Gelul de ras Fusion ProGlide are pretul recomandat de 21.4 lei, iar gama Gillette PRO costa 17.1 lei (200ml) si 7.4 lei (75ml).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.