Setari Cookie-uri

AJAX SI AXION TE AJUTA SA ECONOMISESTI TIMP SI ENERGIE

In perioada sarbatorilor de Paste vei dori sa-i impresionezi si cu o casa care straluceste de curatenie.

Comunicat de Presa


In perioada sarbatorilor de Paste, pe langa provocarea de a pregati o masa delicioasa pentru invitatii tai, vei dori sa-i impresionezi si cu o casa care straluceste de curatenie. Produsele Ajax si Axion, acum disponibile la preturi speciale, te ajuta sa aduci prospetimea aerului de primavara in casa ta. Beneficiind de reducerile de pana la 25%, valabile pana la sfarsitul lunii martie, poti aloca mai multe resurse cadourilor familiei tale. In plus, datorita eficacitatii acestor produse de curatenie, economisesti timp si energie pentru a te putea dedica mai mult celor dragi.


AJAX FLORAL FIESTA, PROSPETIME DE DURATA!


AJAX FLORAL FIESTA, acum cu 15% reducere la sticla de 1000 ml, te ajuta sa obtii rezultatele dorite intr-un timp mult mai scurt. Datorita formulei sale inovatoare, Ajax Floral Fiesta curata in profunzime suprafetele lavabile si elimina chiar si cele mai dificile pete de murdarie si grasime. Parfumul sau unic ofera o prospetime de durata, iar formula fara clatire te ajuta sa termini curatenia rapid. Pentru o casa care straluceste de curatenie, poti alege dintr-o gama larga de arome: Flowers of Spring, Lagoon Flowers, Lilac Breeze sau Orchid. Te vor ajuta sa ai o casa placut parfumata pana la 24 de ore! Acelasi parfum floral te va insoti si in curatarea eficienta a geamurilor. Cu Ajax Glass Floral Fiesta inlaturi praful si petele de grasime fara a lasa urme nedorite.



AJAX PROFESSIONAL TE SCAPA CHIAR SI DE URMELE DE MARKER!

AJAX PROFESSIONAL este profesionistul casei tale. Disponibil in cele doua variante, Limescale and Bacteria si Grease and Stains, Ajax Professional cu pulverizator te va ajuta sa cureti murdaria in profunzime. Formula sa anti-urme te scuteste de efort lasand suprafetele perfect curate, fara a necesita clatire suplimentara. Ajax Professional elimina eficient urmele de calcar, depunerile de grasime, grasimea arsa, urmele de incaltaminte, petele de ulei de motor, murdaria intarita si urmele de marker, pentru ca tu sa scapi de stresul curateniei si sa ai mai mult timp pentru cei dragi!


AJAX SPRAYS LUPTA CONTRA GRASIMILOR SI MURDARIEI!

AJAX SPRAYS a fost creat special pentru a-ti usura munca. Cele doua variante, Ajax Spray Kitchen si Ajax Spray Multi-Action, sunt alegerea perfecta pentru o curatenie eficienta a intregii case, datorita ingredientelor active. Ajax Spray Kitchen, special conceput pentru suprafetele din bucatarie, are la baza o formula unica ce garanteaza rezultate optime, fara efort, chiar si in cazul celor mai dificile pete de grasime intarita si tipuri de murdarie. Ajax Spray Multi-Action este destinat tuturor suprafetelor lavabile din casa. Acesta ofera stralucire 100% intr-o formula 4 in 1: degresare eficienta, indepartarea

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.