Setari Cookie-uri

AJAX SI AXION TE AJUTA SA ECONOMISESTI TIMP SI ENERGIE

In perioada sarbatorilor de Paste vei dori sa-i impresionezi si cu o casa care straluceste de curatenie.

mirosurilor neplacute, igienizarea si eliminarea murdariei intarite. Datorita formulei complexe, vei putea inlatura fara efort murdaria depusa pe vasul de toaleta, calcarul depus pe bateriile din baie, pe cada si pe faianta, urmele de pe oglinda si petele de pe masuta de sticla.



GEAMURI SCLIPITOARE CU MINIMUM DE EFORT!

AJAX GLASS CLEANER TRIPLE ACTION, ce beneficiaza de 25% reducere, te va ajuta sa cureti geamurile perfect, rapid si fara stres. Datorita ingredientelor active si actiunii triple, Ajax Glass Cleaner dizolva orice tip de depuneri si pete de grasime, confera ultra transparenta si indeparteaza urmele pentru un timp indelungat. Formula sa speciala anti-praf si anti-pete impiedica depunerea rapida a prafului, lasand geamurile curate si stralucitoare.



AXION LICHID SPALA VASELE RAPID SI EFICIENT CHIAR SI IN APA RECE!



AXION LICHID, beneficiind acum de 20% reducere la sticla de 750 ml, are la baza o formula inovatoare care te ajuta sa speli vasele rapid si eficient chiar si in apa rece. Datorita ingredientelor active, produsele din gama Axion Lichid indeparteaza cele mai dificile pete de grasime intarita, lasand vasele perfect curatate si degresate. Pentru vase care stralucesc, poti alege din noua gama Axion Lichid produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Poate fi: Axion Lichid Bicarbonat, cu extract de grapefruit care asigura o degresare rapida, Axion Lichid Lime care are un parfum proaspat si indeparteaza eficient murdaria, Axion Lichid Balsam care iti protejeaza mainile prin formula sa delicata, eliminand in acelasi timp grasimea persistenta sau Axion Lichid Lemon cu un parfum proaspat de lamaie. Datorita produselor de la Axion, spalatul vaselor nu mai este o problema. Vasele vor fi perfect curate, intr-un timp scurt si cu un efort minim.


*Promotiile sunt disponibile pana pe 31 martie.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.