Mai mult din spiritul orasului Praga in noul ambalaj Staropramen

Mai mult din spiritul orasului Praga  in noul ambalaj Staropramen

Incepand din februarie, berea Staropramen este disponibila si in ambalaj PET de 1 litru.

Comunicat de Presa

Incepand din februarie, berea Staropramen este disponibila si in ambalaj PET de 1 litru, consolidand astfel portofoliul de produse care include sticlele de 0.33l, 0.5 l si doza de 0,5 l.

Noul ambalaj imbina cu succes doua concepte importante pentru romani: un ambalaj PET si o bere de calitate superioara. Unica in realizare, embosata fin cu simbolurile Staropramen si cu silueta profilata a orasului Praga, noul PET verde de un litru reuseste sa reflecte intocmai traditia si calitatea berii Staropramen.

Ambalajul modern de 1 l garanteaza gustul unic, echilibrat si mult premiat al berii Staropramen, gust pe care milioane de consumatori din 30 de tari il asociaza cu insusi spiritul orasului Praga.

Staropramen la 1l PET este vandut cu succes in alte tari din regiune, iar decizia de a-l lansa in Romania este fireasca, tinand cont de expansiunea dinamica a acestui tip de ambalaj in Romania. Varianta noua de ambalaj vine sa acopere mai bine ocaziile de consum din comertul traditional, oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de gustul Staropramen impreuna cu familia si prietenii, in aer liber, in excursii sau vacante.

Produsul este adresat consumatorilor de bere lager din segmentul core+, majoritatea avand varste intre 25 si 45 de ani, din orasele mari, cu venituri medii si peste medii, cu o frecventa a consumului de peste doua ori pe saptamana. Consumatorul Staropramen are o minte deschisa si o curiozitate vie, gata sa impartaseasca idei, sa descopere culturi, oameni si locuri si sa experimenteze stiluri de viata noi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri