Kudika
15 Martie 2012

Espressorul Barista de la Krups, o premiera mondiala in domeniul espressoarelor.

Comunicat de Presa

Descoperă elementele naturii Încearcă noua ediție limitată Davidoff Café dedicată apei

Espressorul Barista de la Krups, o premiera mondiala in domeniul espressoarelor reprezinta prin tehnologia sa inovativa un centru profesional de cafea acasa. Mai mult ca sigur, fiecare dintre voi are un anumit loc de unde isi cumpara cafeaua preferata, un anumit restaurant sau un anumit pub, dar prea putini reusesc sa-si prepare singuri, acasa cea mai buna cafea.

Barista, spre deosebire de alte aparate are o setare exclusiva de macinare, prin intermediul dispozitivului de macinare conic cu dinti metalici, oferind o experienta extrema a cafelei in fiecare ceasca.

Asa ca acum puteti simti adevaratul gust al unei cafele macinate acasa. Mai mult decat atat, nu mai trebuie sa va faceti griji privind curatenia in urma acestui proces, datorita mecanismului acestui aparat, creat special pentru a va usura munca.

In schimb, unicitatea espressorului consta in dispozitivul unic one-touch-capuccino cu curatare automata. Printr-un proces care se realizeaza in doar 4 pasi: pre-incalzire lapte, spumare lapte, turnare cafea si curatare automata a duzei de abur, se obtine in cel mai scurt timp un cappuccino pe care vor dori sa-l savureze toti prietenii sau cunostintele.

Cu espressorul premium Barista de la Krups, cele mai bune rezultate sunt intr-o ceasca de cafea, prin setarea automata a parametrilor conform retetei selectate: ristretto, cafea sau espresso. Prin intermediul afisajului color cu tehnologie touch-screen, va puteti crea propriul meniu cu retetele favorite. Un alt aspect de care nu trebuie sa va faceti griji este usurinta de intrebuintare a aparatului, mai ales pentru ca dispune de utilizare frontala 100%.

Acum nu mai trebuie sa stati la coada sau sa strabateti tot orasul pentru cafeaua preferata! In schimb, daca vei opta pentru Barista toti prietenii tai vor sta la rand pentru o experienta unica si de neuitat! Inspirat de profesionisti, Barista nu face aceeasi cafea ca si celelalte aparate.

Distributie selectiva, pret: 6999 RON

Savurează o adevărată operă de artă, cu DAVIDOFF CAFÉ într-un nou design

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: