Kudika
16 Martie 2012

Aproximativ 62.74% dintre romani merg lunar la salonul de infrumusetare.

Comunicat de Presa

Fa-ti propriul salon de infrumusetare la tine acasa!

62.74% dintre romani merg lunar la salonul de infrumusetare, principalele servicii pentru care apeleaza la specialisti fiind ingrijirea parului, declarata de peste 32% dintre respondenti si epilarea, pentru care au optat peste 31% dintre respondenti, conform unui poll online derulat recent de NoMasVello, liderul mondial specializat in tratamente cosmetice cu IPL. Potrivit aceluiasi studiu, serviciile pentru care romanii frecventeaza cel mai rar salonul de infrumusetare sunt manichiura si pedichiura (peste 23% respondenti), si tratamentul facial (peste 10% din respondenti).

Sondajul online a fost gazduit de www.NoMasVello.ro, in perioada 17 februarie – 4 martie 2012, fiind initiat de NoMasVello pentru a atrage romanilor atentia asupra importantei ingrijirii constante a frumusetii.
Studiul online a relevat totodata ca peste 83% dintre romani doresc sa incerce metoda de epilare definitiva cu lumina intens pulsata (IPL).

„Ne bucura foarte mult ca romanii se preocupa de frumusetea lor si ca periodic investesc timp si bani ca sa o ingrijeasca, chiar si in conditiile economice actuale. Totodata, am fost placut surprinsi de faptul ca 83% dintre romani doresc sa incerce serviciile de epilare cu IPL. Suntem convinsi ca initiativele de informare si educare, pe care le vom derula, vor convinge tot mai multi romani de beneficiile tehnologiei cu IPL si astfel vor apela la aceasta cu incredere, atat pentru tratamentele de epilare definitiva cat si pentru terapiile faciale de intinerire” a declarat Nicoleta Mincu, Sales&Marketing Manager NoMasVello.

Dintre romanii care au apelat deja la tratamentele de epilare cu IPL, aproximativ 17% dintre respondenti au declarat ca au folosit aceasta tehnologie pentru zona picioarelor, circa 12% pentru zona inghinala si peste 10% pentru zona fetei. Tratamentul de epilare definitiva pentru zone mai restranse a fost urmat de cei mai putini romani – axila de aproape 9.6% din respondenti, brate – 4.4% si maini – doar de 2 procente din respondenti.

Potrivit aceluiasi studiu, aproximativ 6% dintre respondenti au mai apelat la tehnologia IPL pentru tratamente cosmetice de intinerire pentru reducerea ridurilor, liniilor de expresie, petelor solare de batranete sau acneei.

Noul salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Bucuresti Mega Mall

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: