Setari Cookie-uri

Cu noua gama Eucerin Complete Repair, pielea uscata nu mai este un stres!

Stim cu totii ca pielea uscata nu tine cont de anotimp!

Comunicat de Presa

Stim cu totii ca pielea uscata nu tine cont de anotimp! De aceea, Eucerin lanseaza noua gama Eucerin Complete Repair, prima solutie completa ce combate pe termen lung simptomele pielii uscate, lasand-o neteda, supla si hidratata, indiferent de temperaturile de afara.

De ce avem pielea uscata?

O piele uscata poate fi rezultatul unei serii de factori interni, precum predispozitia genetica, influentele hormonale, stresul sau procesul de imbatranire biologica. In lipsa unei ingrijiri adecvate, pielea isi pierde treptat elasticitatea si tonusul natural, lasand loc scuamelor, liniilor fine si crapaturilor. De asemenea, expunerea la factori externi precum frigul, umezeala, baile fierbinti, radiatiile UV, diferiti compusi chimici si proceduri medicale, poate duce la alterarea factorilor naturali de hidratare, determinand aparitia semnelor de imbatranire prematura a pielii.



Care sunt simptomele pielii uscate?

Aproape jumatate dintre vizitele la dermatolog sunt cauzate de simptome ale pielii uscate. Asprime, mici fisuri, senzatia de piele care „tine”: sunt doar cateva dintre semnele unei pieli uscate si tensionate. Disconfortul creste in cazul pielii foarte uscate, cu tendinta de inflamare, ce determina descuamarea, fisurile dureroase si senzatia de mancarime continua. In ambele situatii, pielea isi pierde umiditatea, principala conditie a elasticitatii si aspectului hidratat, sanatos.

INOVATIA EUCERIN


Prin combinatia sa unica de Urea, Ceramide-3 si Tehnologia Aquaporin, noua gama Eucerin Complete Repair patrunde in profunzime si amelioreaza vizibil problemele pielii uscate si tensionate, redandu-i ascpectul luminos si sanatos. Ingredientele active refac bariera protectoare a pielii si asigura distributia optima a hidratarii in straturile profunde ale epidermei. Iar testele clinice confirma eficienta formulei inovatoare: peste 90% din persoanele care au folosit produsele din noua gama au confirmat o scadere semnificativa a senzatiei de tensiune din piele si o crestere a gradului de confort al pielii.


Pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate, aspre si tensionate, Eucerin iti ofera Complete Repair Lotiune 5% Urea si Glucoglicerol, cu ingrediente active ce asigura hidratarea eficienta a pielii si ii redau aspectul sanatos, natural. Alaturi de alti factori naturali de hidratare, Urea creste capacitatea pielii de mentinere a umiditatii, calmeaza pruritul si reduce descuamarea pielii. Ceramidele intaresc functia de bariera de protectie a pielii, in timp ce Tehnologia Aquaporin cu Glucoglicerol identic cu cel natural duce la formarea de aquaporine, proteine cu rol esential in circulatia apei in piele. Cu formula sa testata clinic, fara parfum, parabeni sau coloranti, si textura lejera ulei - in apa, lotiunea reduce semnificativ senzatia de uscare si asprime, respectand nevoile delicate ale pielii. Eficienta dovedita clinic – chiar si in xeroza si pe pielea persoanelor cu diabet.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.