Setari Cookie-uri

Cu noua gama Eucerin Complete Repair, pielea uscata nu mai este un stres!

Stim cu totii ca pielea uscata nu tine cont de anotimp!

Pret in farmacie: 62 RON


Pentru o piele foarte uscata, predispusa pruritului si descuamarii, necesitand o ingrijire intensa, pe termen lung, Eucerin recomanda Complete Repair Lotiune intensiva 10% Urea si Glucoglicerol. Formula sa testata clinic, bazata pe ingredientele active Urea, Ceramide-3 si Tehnologia Aquaporin cu Glucoglicerol, actioneaza eficient impotriva factorilor complecsi ce determina uscarea pielii. Cu o textura usoara si cremoasa, fara parfum, parabeni sau coloranti pentru a evita iritarea pielii, lotiunea hidrateaza in profunzime si reduce descuamarea pielii, redandu-i echilibrul fiziologic natural. Senzatiile de asprime si disconfort dispar, precum si semnele de fisurare, iar pielea ramane neteda si supla. Eficienta dovedita clinic – chiar si in xeroza si pe pielea persoanelor cu diabet.
Pret in farmacie: 69 RON




Pentru o continua ameliorare a starii de sanatate a pielii, este recomandat sa folositi cel putin o data pe zi Lotiunea Eucerin Complete Repair sau Lotiunea intensiva Eucerin Complete Repair.

Pentru mai multe informatii despre noua gama Eucerin Complete Repair accesati aceasta pagina.

De asemenea, pentru o informare completa asupra cauzelor si simptomelor pielii uscate, precum si asupra gamei inovatoare Eucerin Complete Repair, puteti accesta pagina cu intrebari si raspunsuri:







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.