Setari Cookie-uri

Magneziu de nota 10!

Zdrovit Romania a lansat pe piata romaneasca Kidimag – Magneziu de nota 10, unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani.

Comunicat de Presa


Zdrovit Romania a lansat pe piata romaneasca Kidimag – Magneziu de nota 10, unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultati de concentrare, deficiente de atentie, tulburari de memorie si somn sau care chiar manifesta o stare de somnolenta exagerata. Unicitatea produsului consta in formula speciala de pidolat si citrat de magneziu, care este absorbita mai usor in organism, datorita vitaminei B6. Chiar daca cei mici nu se dau in vant dupa suplimentele alimentare, Kidimag va fi pe placul lor, datorita gustului de portocale si formulei sale ce se dizolva rapid in apa.

La evenimentul de lansare a participat unul dintre cei mai apreciati medici pediatri din Europa, Doctor in stiinte medicale Jerzy Oleszkiewicz. In calitate de medic pediatru, cu experienta in functia de director al Spitalului Judetean de Copii din Varsovia si Presedinte al sectiei varsoviene a Societatii Poloneze a Magneziului, el a explicat importanta magneziului in cresterea sanatoasa a copiilor: “Mai mult de jumatate dintre copiii cu varste intre 7 si 18 ani si de asemenea 20% dintre prescolari consuma prea putin magneziu. Analizele au aratat ca acestia au o cantitate mai mare de plumb in corp decat copiii care nu au deficiente de magneziu”, apreciaza Dr. Jerzy Oleszkiewicz.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.