Setari Cookie-uri

Complexul Alfalfa, un nou produs Hofigal

Compania Hofigal a lansat, recent, Complexul Alfalfa, un supliment nutritiv natural care completeaza necesarul de substante de care organismul are nevoie pentru a functiona la parametri optimi.

Comunicat de Presa

Compania Hofigal a lansat, recent, Complexul Alfalfa, un supliment nutritiv natural care completeaza necesarul de substante de care organismul are nevoie pentru a functiona la parametri optimi. Pe baza de suc de lucerna, Complexul Alfalfa este bogat in vitamine, oligoelemente, caroten, aminoacizi si proteine usor asimilabile.

Complexul Alfalfa reprezinta o combinatie noua intre lucerna, bogata mai ales in vitamina B12, pulberea de tuberculi de topinambur, biomasa de spirulina si extractul de lemn dulce. Suplimentul este bogat in enzime digestive, are actiune diuretica, ajuta la eliminarea acidului uric, combate tulburarile digestive si ajuta la stabilizarea nivelului de glucoza din sange. De asemenea, Complexul Alfalfa scade tensiunea arteriala, imbunatateste memoria si este si un foarte bun tonic muscular, declara doamna doctor Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.