Setari Cookie-uri

Ofera-i parului tau stralucire cu gama NIVEA Diamond Gloss

Fa-ti un cadou: descopera in aceasta luna gama NIVEA Diamond Gloss cu particule de diamante si bucura-te de un par stralucitor, senzational la atingere si de o ingrijire completa.

Spuma NIVEA Diamond Gloss confera fixare puternica pentru crearea unui stil care dureaza intreaga zi si ofera parului stralucire vizibila. Formula ThermoCare nu ofera doar protectie impotriva caldurii, ci transforma caldura uscatorului in extra ingrijire pentru par. Datorita Sistemului Vitamin Fix, asigura parului fixare de durata si confera o ingrijire activa, lasand parul suplu si matasos.
Pret recomandat: 14,6 RON (250 ml)




Iar daca ai nevoie de un partener de incredere in lupta impotriva matretii, foloseste samponul NIVEA Anti-Matreata pure gloss. Acesta iti ofera un par stralucitor cu pana la 100% fara matreata.

Samponul Anti-Matreata NIVEA pure gloss are la baza Sistemul Liquid Clear pentru a indeparta matreata pana la 100% si pentru a preveni reaparitia ei. Pe langa Sistemul Liquid Clear, acesta include proteine de perle, rasfatandu-ti parul si oferindu-i o stralucire deosebita, facandu-l in acelasi timp suplu si matasos.
Pret recomandat: 12,57 RON (250 ml) si 17,48 RON (400 ml)





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.