Setari Cookie-uri

Ladies Lounge adauga servicii de cosmetica medicala si make-up profesionist

Salonul de ingrijire corporala Ladies Lounge isi extinde portofoliul de servicii in zona de injectologie si de make-up profesionist incepand cu luna martie.

Comunicat de Presa

Salonul de ingrijire corporala Ladies Lounge isi extinde portofoliul de servicii in zona de injectologie si de make-up profesionist incepand cu luna martie.
Astfel, incepand cu aceasta luna vor fi disponibile serviciile de intinerire prin administrarea de acid hyaluronic, toxina botulinica, servicii de reintinerire a pielii, eliminarea vergeturilor si a varicelor, peeling chimic, sub indrumarea doamnei doctor Monica Taracila, medic specialist chirurgie plastica microchirurgie reconstructiva.

“Dorim sa furnizam toate serviciile de infrumusetare intr-un singur loc. Monica Taracila este un profesionist desavarsit, iar rezultatele obtinute de ea in materie de reintinerire vorbesc de la sine. Este un parteneriat pe termen lung care vizeaza transformarea Ladies Lounge in intr-un «one stop shop» al frumusetii”, a declarat Andreea Iftodi, manager Ladies Lounge.

Salonul introduce, tot din aceasta luna, serviciile de machiaj profesionist, prin intermediul make-up artistului Ana Budeanu. Fie ca este vorba despre un make-up usor, de zi, sau unul glam, de seara, Ana Budeanu te va scoate din anonimat si te va transforma intr-o diva. Make-up artistul lucreaza pentru evidentierea trasatorilor naturale si estomparea imperfectiunilor, adaptand metoda si produsele utilizate la fiecare tip de ten.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.