Setari Cookie-uri

Ladies Lounge adauga servicii de cosmetica medicala si make-up profesionist

Salonul de ingrijire corporala Ladies Lounge isi extinde portofoliul de servicii in zona de injectologie si de make-up profesionist incepand cu luna martie.

Salonul Ladies Lounge te invita sa testezi cu aceasta ocazie cele mai noi metode de ingrijire corporala. Mai mult, frumusetea este acum mai accesibila ca niciodata: ai reducere de 50% la pachetul constand in opt sedinte de cavitatie, opt sedinte de presodrenaj si patru impachetari cu alge.
Fiecare femeie este frumoasa in felul sau, dar o femeie frumoasa si ingrijita este de neegalat. Vrem sa dam sansa fiecarei femei sa incerce tratamente corporale inovatoare, utilizate peste tot in lume de marile staruri”, a adaugat Andreea Iftodi.

Situat intr-o vila cocheta din Dorobanti, Ladies Lounge este un salon de infrumusetare ce utilizeaza aparatura si metode revolutionare de ingrijire corporala, in exclusivitate pentru Romania. Clientii sai beneficiaza de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratare a celulitei si a vergeturilor, masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic sau impachetari anticelulitice, tratmente reintinerire faciala, lifting facial nechirurgical.

O particularitate a salonului Ladies Lounge consta in prezenta unui loc de joaca dedicat copiilor, pentru doamnele care vor sa vina sa se rasfete la salon dar nu au unde sa isi lase micutii. Spatiul contine jucarii si obiecte care pot mentine ocupati si activi mai multi copii, in timp ce mamele se relaxeaza.
Pentru a afla mai multe despre serviciile salonului si despre promotie si te invitam pe www.ladieslounge.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.