Setari Cookie-uri

Pana la 31 martie, Centrofarm te asteapta cu reduceri imbatabile

Cum poti sarbatori mai intelept frumusetea daca nu profitand de reduceri la produse de cea mai buna calitate?

Comunicat de Presa

Cum poti sarbatori mai intelept frumusetea daca nu profitand de reduceri la produse de cea mai buna calitate? Mai e o saptamana in care te poti bucura de discounturi senzationale cuprinse intre 20 și 75 % la produse cosmetice, dermatocosmetice, cosmetotextile si vitamine, in toate farmaciile Centofarm.

Primavara, tenul tau are nevoie de mai multa vitalitate! Noi iti oferim disounturi imbatabile la produse din gamele Caudalie, Bioderma, Euceri, Vichy, la Roche Posay, Avene etc. Vrei sa slabesti inteligent? Profita de reducerile oferite de Lytess. Te simti lipsita de vitalitate sau ai senzatia ca te concentrezi mai greu in aceasta perioada? La oricare dintre produsele selectate din gama Eurovita MultiVital A-Z 42 ROM, Eurovita Osteo Vitactiv Forte, Eurovita Ginkgo Mental, Eurovita MemoExtend, Eurovita Concentrat de Omega3 primesti un alt produs cadou. Afla mai multe detalii in randurile de mai jos. Te asteptam in farmacii!

La orice produs din gama CAUDALIE VINOSOURCE sau VINOPURE cumparat primesti cadou apa demachianta 50 ml sau Lapte demachiant 50 ml.

Cumpara LYTESS si beneficiezi de o reducere de 60% la produse selectionate.
Pentru achizitia oricarui produs din gama Pharmaceris, se ofera 30% reducere la 1 fond de ten, pe acelasi bon.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.