Setari Cookie-uri

Un par sanatos: o coafura desavarsita

Aspectul parului si stilul coafurii sunt, adesea, indicii relevante ale personalitatii si stilului de viata al fiecarei femei. Si nu e prea indraznet sa crezi ca un par atent ingrijit poate dicta, uneori, deznodamantul pozitiv in demersurile zilnice.

Comunicat de Presa

Aspectul parului si stilul coafurii sunt, adesea, indicii relevante ale personalitatii si stilului de viata al fiecarei femei. Si nu e prea indraznet sa crezi ca un par atent ingrijit poate dicta, uneori, deznodamantul pozitiv in demersurile zilnice. Produsele de coafat iti permit sa te joci cu propria infatisare si sa incerci in permanenta lookuri noi care iti definesc, de fiecare data altfel, feminitatea. Insa conditia indispensabila pentru o coafura stralucitoare si rezistenta este, inainte de toate, sanatatea parului.Utilizarea frecventa a produselor cosmetice si de stilizare poate avea consecinte neplacute asupra parului, lasandu-l uscat, rigid si lipsit de luciu. Philips iti ofera solutia ideala pentru o coafura desavarsita si un aspect sanatos al parului. Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8665 este un airstyler cu sistem automat de rotire, substitut ideal al priceperii stilistului, ce asigura o protectie eficienta a parului. Poti sa te joci cu onduleuri rebele, varfuri intoarse si coafuri pline de volum, fara a mai incerca sa maschezi, pe termen scurt, defectele parului. Rezultatul: un aspect natural si ingrijit.

Mai mult stil

Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8665 cu flux de aer cald permite uscarea si coafarea parului in acelasi timp, protejandu-l si oferindu-i un aspect sanatos, revigorat. Gratie perilor naturali de care dispune, peria netezeste si coafeaza parul fara a-l agresa. Astfel, sunt reduse la minimum efectele nocive ale periajului, iar parul ramane moale si stralucitor.


De asemenea, setarea speciala “Care” permite obtinerea temperaturii optime pentru uscare, oferind o protectie suplimentara. Peria este dotata cu 2 setari de temperatura/viteza care controleaza fluxul de aer, diferit pentru functiile de uscare si coafare. Pentru numeroasele posibilitati de stilizare, in functie de tipul si lungimea parului, peria rotativa Philips vine cu doua accesorii: peria cu dimensiuni de 50 mm, respectiv cea de 30 de mm. Mai mult decat atat, cele 2 viteze de rotatie si cele 2 sensuri de rotatie ale periei permit o manevrare usoara si respectarea dorintelor de coafare.

Protectie eficienta a parului
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.