Setari Cookie-uri

Advertorial (P) 4Femina: Si simti ca nu mai iei anticonceptionale!

Descoperite in anii '60, pilulele anticonceptionale sunt cea mai raspandita metoda contraceptiva. Ele nu sunt folosite ca tratament, ci sunt recomandate de medicii ginecologi femeilor sanatoase

Cu toate ca este cea mai sigura metoda de contraceptie, cu un indice de siguranta de 98-99 %, multe femei refuza sa ia pilula, dupa ce sunt informate in legatura cu efectele negative la care sa se astepte. Le recomandam femeilor care vor sa foloseasca anticonceptionale si celor care deja folosesc, sa le ia impreuna cu suplimentul alimentar 4Femina - unicul supliment alimentar care inlatura efectele secundare generate de contraceptia hormonala.

4Femina este solutia ideala pentru a te simti bine si a ramane sanatoasa, in timp ce folosesti cea mai sigura si comoda metoda de contraceptie. De asemenea, este suplimentul alimentar care inlocuieste lista lunga de suplimente de vitamina C, acid folic si hepatoprotectoare, recomandate femeilor care folosesc contraceptia orala. 4 Femina contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate, iar starea organismului este vizibil imbunatatita.


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.