Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Traieste viata la maxim cu noua gama Skin Energy de la Nivea for Men

Trezitul dis-de-dimineata, zilele agitate si serile tarzii isi pun amprenta asupra tenului, lasandu-l obosit. Cu toate acestea, acum ai o solutie la indemana: noua gama Skin Energy de la NIVEA FOR MEN, formata din sapte produse cu formule noi, special create pentru a raspunde tuturor necesitatilor de ingrijire ale tenului masculin, asigurand o rutina completa de ingrijire avansata.

Vrei sa te simti revigorat si sa afisezi un aer de prospetime cand ajungi la birou dupa o noapte alba? Simti ca tenul incepe sa te tradeze? Noptile lungi si diminetile grabite isi lasa amprenta asupra tenului si il irita, in special dupa barbierit, dar de acum ai la indemana solutia perfecta, cu noua lotiune after shave Skin Energy de la NIVEA FOR MEN (100ml). Formula cu vitamina E si taurina se absoarbe rapid si revitalizeaza instantaneu tenul, calmand totodata iritatiile dupa barbierit.
Pret recomandat: 24,93 RON

Dr. Jens Schulz, responsabil cu dezvoltarea de produs la NIVEA FOR MEN, afirma: „Suntem extrem de incantati de formula lotiunii after shave Skin Energy. Este produsul after shave cu cele mai bune calitati revigorante si totodata de calmare pe care l-am realizat pana in prezent.”

Pentru ca primul pas pentru un ten ingrijit este barbieritul, NIVEA FOR MEN iti recomanda gelul de ras Skin Energy (200ml) ce pregateste pielea pentru un barbierit de precizie si in acelasi timp o energizeaza. Formula gel, imbogatita cu coenzima Q10 proprie pielii si taurina, calmeaza si ingrijeste pielea in timpul barbieritului, prevenind astfel iritatiile. Pret recomandat: 16,60 RON

Inainte de a incepe o noua zi, nu uita sa-ti desavarsesti look-ul folosind gelul hidratant NIVEA FOR MEN Skin Energy (50ml), pentru un ten energizat, indiferent de cat ai dormit aseara. Formula imbogatita cu coenzima Q10 proprie pielii, creatina si mentol, stimuleaza rapid simturile si revigoreaza pielea, oferind tenului un impuls instantaneu de energie. Gelul are o textura usoara, se absoarbe rapid si confera tenului o senzatie de prospetime, indepartand in acelasi timp semnele vizibile de oboseala si stres. Pret recomandat: 39,37 RON

Acum, barbatii se pot bucura de acelasi efect de revitalizare si energizare indiferent de produsul NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY ales!
Descopera toate produsele din gama NIVEA FOR MEN Skin Energy:

Gel de curatare NIVEA FOR MEN Skin Energy (100ml)
Pret recomandat: 19,98 RON

Balsam cu dubla actiune NIVEA FOR MEN Skin Energy (100ml)
Pret recomandat: 27,17 RON

Crema hidratanta pentru fata NIVEA FOR MEN Skin Energy (50ml)
Pret recomandat: 39,37 RON

Roll-on pentru ochi NIVEA FOR MEN Skin Energy (10ml)
Pret recomandat: 34,10 RON


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.