Advertorial (P) Serviciu exclusivist la Noblezza Beauty Lounge: consultatii personalizate de beauty

Noblezza Beauty Lounge continua seria inovatiilor in domeniul infrumusetarii, punand la dispozitia clientelor sale un serviciu exclusivist - consultatii personalizate de beauty.

Comunicat de Presa

Consilierea va fi realizata de Adina Necula, specialist in styling si estetica, cu o experienta de 9 ani in domeniu.

Alaturi de cea mai performanta aparatura si cele mai noi tratamente in estetica faciala si corporala, consilierea in beauty le va ajuta pe clientele Noblezza Beauty Lounge sa-si puna in valoare trasaturile si stilul personal. Consultatiile de beauty personalizate se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa. Astfel, fiecare femeie face cunostinta cu ea insasi, beneficiind de un punct de vedere obiectiv, dintr-o perspectiva profesionista.

“Am initiat acest proiect impreuna cu Noblezza Beauty Lounge, din dorinta de a impartasi clientelor atat experienta cat si pasiunea mea pentru domeniul beauty. Ofer consultanta de multi ani, insa niciodata pana acum intr-un cadru organizat, ca parte a serviciilor oferite de un centru specializat in estetica faciala si corporala. Eu insami sunt clienta Noblezza si revin aici mereu cu placere datorita starii pozitive pe care esteticienele reusesc sa o transmita. Consider ca frumusetea rezida in primul rand intr-o stare de bine si de echilibru interior, care se reflecta pe chipul fiecarei femei, iar Noblezza imi impartaseste aceasta viziune.”, a declarat Adina Necula.

Asemeni tuturor tratamentelor recomandate de specialistii Noblezza Beauty Lounge, consultatia incepe cu diagnosticarea faciala si intocmirea unei fise de analiza personalizata. Consilierea este strans legata de stilul de viata si de ritualul cosmetic zilnic si presupune:


- recomandarea produselor de ingrijire a tenului potrivite fiecarei cliente in parte, tinand cont de datele personale (varsta, conditia si tipul de ten), nevoi si buget;
- consiliere specializata pentru clientele care se confrunta cu probleme recurente in ceea ce priveste tenul, insotita de recomandarea produselor potrivite;
- consiliere cu privire la etapele unei ingrijiri corecte a tenului, in functie de particularitatile acestuia;
- recomandarea terapiilor estetice non-invazive, care pot sustine si potenta actiunea produselor cosmetice;
- recomandarea produselor de machiaj potrivite varstei, tipului de ten si nevoilor individuale, sfaturi cu privire la utilizarea acestora in scopul punerii in valoare a atuurilor si atenuarii aspectelor problematice.


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri