Setari Cookie-uri

E-Boda lanseaza tableta Impresspeed E1

Dupa ce a revolutionat piata DVD playerelor, adaptandu-si produsele la nevoile romanilor, E-Boda intra acum pe piata tabletelor. Cu sistem de operare Android, tableta Impresspeed E1 de la E-Boda ridica barierele divertismentului multimedia.

Comunicat de Presa

E-boda Impressepeed E1 are ecran capacitiv multi-touch cu cinci puncte, de 7 inchi, procesor Cortex A8 1 GHz si memorie interna de 4 GB. Tableta are capacitate expandabila a memoriei, astfel, pe langa cea interna, spatiul de stocare poate fi extins cu inca 32GB de pe un card si 32GB de pe un stick USB.

Impresspeed E1 are spatele din aluminiu, esential pentru rezistenta si rigiditatea tabletei, dar si pentru eleganta designului. Designul este subliniat si de butoanele touch dar si de fata perfect plata care face mai usor scroll-ul si ofera mai multa libertate de miscare.

Si in ceea ce priveste performantele video, tableta E-Boda ridica standardele pe segment prin iesirea HDMI si capacitatea de redare 3D a filmelor. Prin iesirea HDMI tableta poate fi conectata la televizior devenind si un multimedia player.

Impresspeed E1 este una dintre putinele tablete din categoria sa care poseda wireless n, de cinci ori mai rapid decat wirelessul g, facand navigarea mult mai eficienta si experienta mai placuta. Conectarea se poate face si la retelele 3G prin modem USB. De asemenea, tableta permite si redarea html5 si flash direct in browser, permitand vizualizarea oricarui tip de continut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.