Setari Cookie-uri

E-Boda lanseaza tableta Impresspeed E1

Dupa ce a revolutionat piata DVD playerelor, adaptandu-si produsele la nevoile romanilor, E-Boda intra acum pe piata tabletelor. Cu sistem de operare Android, tableta Impresspeed E1 de la E-Boda ridica barierele divertismentului multimedia.

Sistemul de operare Android permite accesul la peste 360.000 de aplicatii, de la cele de productivitate si business pana la cele educationale, jocuri, distractie, social networking, muzica, stiri etc. Impresspeed E1 este upgradabil la versiunea Android 4.0 care se va putea descarca de pe www.e-boda.ro.

Impresspeed E1 cantareste 370 de grame, are 11.5 mm si o autonomie a bateriei de cinci ore.

„Lansarea Impresspeed E1 vine dupa o lunga perioada de cautari si analiza a pietei. Am vrut sa aducem un produs premium, din punct de vedere caracteristici tehnice si design, dar la un pret gandit pentru romani. Caracteristicile hardware si software ale tabletei demonstreaza acest lucru. Sunt increzator in succesul pe care il va avea Impresspeed E1, de aceea ne-am propus sa incheiem 2012 cu o gama de cel putin trei tablete E-Boda deoarece consideram ca este un produs complex la care se pot adauga foarte multe optiuni: memorie mai mare, GPS, 3G etc.

Citește și:

Un alt dispozitiv despre care consideram ca are mare potential este HD for all 900, un dispozitiv bazat pe Android 4.0 care va transforma orice TV in cel mai capabil Smart TV prin accesul instantaneu la cele peste 360.000 de aplicatii Android”, declara Alexandru Dragoiu, Fondator E-Boda.

Tableta E-Boda Impresspeed E1 este disponibila pe site-ul www.e-boda.ro si in magazinele Altex, Media Galaxy, Domo, e-MAG si Flanco la pretul recomandat de 649 RON.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.