Setari Cookie-uri

Arctic TET = mai mult TIMP, mai multa ENERGIE si mai multi BANI pentru tine

Un look mereu chic necesita multe investitii, asa incat orice idee de a economisi timp, energie si bani, pe care sa le poti realoca mentinerii acestei imagini elegante, este binevenita.

Comunicat de Presa

La asta s-a gandit si Arctic atunci cand a conceput noua gama de produse, Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen lung. TET incorporeaza solutii tehnologice menite sa ofere beneficii concrete: economie de energie si apa, rezultate de gatire si spalare mai performante, siguranta sporita si confort in utilizare, economie de timp si economie de bani.

Gama Arctic TET include trei categorii de electrocasnice: aparate frigorifice, masini de spalat rufe, cuptoare si plite incorporabile. Produsele inglobeaza o serie de functii moderne care permit multiple optiuni de utilizare a electrocasnicelor, in functie de stilul de viata, toate oferind insa un avantaj practic esential: economia de bani.

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de functii noi precum EcoFrostFree, sistem de racire No frost de noua generatie sau EcoLED, functie de iluminare pe baza de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigura conditii optime pentru pastrarea alimentelor preferate si faciliteaza utilizarea si intretinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.