Setari Cookie-uri

Arctic TET = mai mult TIMP, mai multa ENERGIE si mai multi BANI pentru tine

Un look mereu chic necesita multe investitii, asa incat orice idee de a economisi timp, energie si bani, pe care sa le poti realoca mentinerii acestei imagini elegante, este binevenita.

Pe de alta parte, prin functiile si programele speciale cum sunt EcoDose, dispozitivul mobil de dozare a detergentului lichid ori EcoWash, optiunea de spalare cu apa rece, Aqua Safe, Express 14 minute, Bumbac Eco, Culori inchise sau Economic 20°, noile masini de spalat din gama Arctic TET garanteaza un consum optim de apa si energie si ofera alternative de spalare adaptate tuturor tipurilor de haine din garderoba, determinand economii substantiale de timp, dar si de bani.

De asemenea, plitele si cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice si usor de utilizat si ofera, prin functiile EcoFast, arzatorul de constructie speciala sau prin EcoFan, dispozitivul care asigura circulatia fortata a caldurii in cuptor ori SafetyPlus, optiuni multiple de gatire a preparatelor preferate, dar si siguranta in utilizare si economie de timp.

Citește și:

Pe langa aceste functii speciale, electrocasnicele din noua gama Arctic TET se disting printr-un design modern, display-uri electronice si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, garantand performante superioare cu un consum redus de energie.

Produsele din noua gama Arctic TET sunt disponibile incepand din luna mai in toate magazinele de electrocasnice din tara si beneficiaza de o perioada generoasa de garantie, de 3 ani.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.