Setari Cookie-uri

Fabulous - Fashion Business Show - 2012

L'Oreal Professionnel a prezentat pe 7 mai 2012, pe scena Operei Nationale Romane, un spectacol-eveniment, cu traditie in lumea coafurilor, Fabulous -Fashion Business Show.

Comunicat de Presa

Intregul spectacol a fost dedicat coafurii, ca arta a celebrarii frumusetii. Show-ul a fost sustinut de Ambasadoarea de talie mondiala L'Oréal Professionnel, Laetitia Guenaou.

Intr-o scenografie de exceptie, Laetitia Guenaou a adus in atentia publicului lumea atelierelor de couture pariziene, in care talentul artizanilor incorporeaza parul in vesmintele create.

Povestea misterioasa in care am fost introdusi luni seara pe scena Operei Nationale Romane, a infatisat munca unui artizan in atelierul sau, pentru a crea lucrari de exceptie care sa valorifice frumusetea feminina.

Alaturi de echipa sa, artizanul, reprezentat de Laetitia Guenaou, lucra ziua la modelele sale, iar noaptea, cand atelierul ramanea gol, modelele prindeau viata. Intocmai ca intr-o lume de poveste, la finalul spectacolului, toate modelele devin fiinte vii. Alaturi de creatoarea lor, modelele au pus la loc de cinste frumusetea si au adus un omagiu tuturor maestrilor care creeaza in cinstea frumusetii femeii.

Citește și:

Modelele realizate de marele Ambasador international L'Oréal Professionnel au imitat, printr-un joc al texturilor, materiale si creatii vestimentare: voalete din dantela, accesorii din piele intoarsa, piese realizate din bumbac sau lana – toate alcatuite, de fapt, din par si executate cu o finete deosebita. Cu ajutorul instrumentelor de coafat (placa de creponat, uscator) si al produselor de styling - Elnett, produsul emblema care a venit si in Romania -Laetitia s-a jucat cu texturile, a sculptat in par, a realizat coafuri extravagante, spre incantarea publicului sau.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.