Kudika
10 Mai 2012

L'Oreal Professionnel a prezentat pe 7 mai 2012, pe scena Operei Nationale Romane, un spectacol-eveniment, cu traditie in lumea coafurilor, Fabulous -Fashion Business Show.

Alaturi de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Romane, la Fabulous 2012, au fost in lumina reflectoarelor si Ambasadorii L'Oréal Professionnel Romania, echipa compusa din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dabican, Razvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat si George Soare, sub bagheta Marianei Vama, director de Educatie si Artistic care este fondatoarea si mentorul echipei de Ambasadori L'Oréal Professionnel Romania

Laetitia Guenaou, a avut ocazia de a lucra in show business si in industria modei – Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne - dar s-a remarcat si in colaborarile cu mari regizori francezi, cum ar fi Claude Chabrol sau Coline Serreau. Ei au impartasit publicului bucuria de a-si trai pasiunea in fiecare zi, prin meseria pe care o au, cea de coafor.

Un spectacol perfect a presupus si instrumente profesionale desavarsite. In cadrul show-ului, produsele-vedeta L'Oréal Professionnel au fost INOA cu ODS² si Elnett.

La 2 ani de la lansarea pe piata din Romania, INOA revolutioneaza din nou colorarea: noul ODS² (Oil Delivery System²) reprezinta un nou salt tehnologic, rezultatul colorarii fiind unul inedit – sase saptamani de hidratare si de hranire intense.

Cu 22 de brevete, INOA asigura o culoare mai frumoasa decat oricand: pura, intensa, vibranta.
Produsul nu contine amoniac si nu are miros, garantand un confort optim in timpul colorarii.

Un produs de styling emblema, care a fost folosit in cadrul galei de la Opera Romana, a fost Elnett, instrumentul cel mai utilizat de maestrii coafurii in culisele marilor spectacole de moda. In cadrul Fabulous-Fashion Business Show- 2012, L'Oréal Professionnel si-a reafirmat identitatea de lider in industria coafurii, in calitate de Maison Parisienne de la Coiffure.

Modelele prezente in show au purtat tinute semnate Catalin Botezatu iar fotograful profesionist care le-a imortalizat a fost Marius Baragan.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: