Setari Cookie-uri

Olfactive Studio

Olfactive Studio, un concept unic in parfumeria artistica, reprezinta transpunerea artei fotografiei in emotii olfactive. Este prima data cand parfumierii au lucrat impreuna cu fotografia pentru a-si gasi inspiratia in operele lor. Ei simt imaginile si le capteaza esenta.

Comunicat de Presa

Olfactive Studio creeaza o lume olfactiva exceptionala, cu o personalitate puternica si distincta; o lume a intuitiilor si a emotiilor. Olfactive Studio a luat nastere din dorinta de a crea un brand de nisa, modern si ancorat in prezent. Stabilita initial in jurul paginii de Facebook “Le Blog du Parfum qui n’existe pas (encore)!”, comunitatea de 5000 de membri a fost stransa pe www.olfactivestudio.com.

Manifestul original, lansat in februarie 2010, ii invita pe pasionatii de parfumuri sa: “ia parte la crearea unui brand de parfumuri de nisa, un brand intuitiv, creativ, artistic si unic, cu o personalitate puternica si complet opusa brandurilor care investesc foarte mult in campanii de marketing. Puteti sa va exprimati ideile si opiniile, sa comentati propunerile sau alegerile artistice si sa interactionati cu art directorul pe pagina noastra de Facebook. Olfactive Studio este un proiect ce presupune colaborare si participare din partea voastra si care va da nastere unei noi generatii de parfumuri.”

Citește și:

CHAMBRE NOIRE

In camera obscura umbrele sunt promisiuni… Izolat in acest spatiu, se asa ceva din taramul intimitatii si al secretelor. Prinde forma ritualul unor indragostiti. Este nevoie de rabdare si atentie pentru ca vraja sa aiba loc, iar intunericul sa dispara.
Note de varf: schinus
Note de mijloc: iasomie, papyrus, violeta, tamaie, pruna
Note de baza: santal, paciuli, mosc, vanilie, piele
Pret 100ml: 590 RON; Disponibil exclusiv in magazinele Elysee.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.