Setari Cookie-uri

Bauturile Starbucks Frappuccino iti pregatesc o vara oricum vrei tu!

Starbucks iti propune ca in aceasta vara sa incerci bauturile Frappuccino in mii de sortimente diferite - asorteaza-le starii tale de spirit, vremii ploioase de iunie, arsitei de august sau sandalelor neon.

Bauturile Frappuccino® However-You-Want-It, preparate din ingrediente de cea mai buna calitate, iti permit sa-ti personalizezi cafeaua cu o varietate bogata de siropuri si topping-uri. Fie ca iti doresti o bautura din cafea mai usoara sau ravnesti la un deliciu desavarsit, Frappuccino®-ul However-You-Want-It este bautura verii!

Dintre numeroasele personalizari de Frappuccino® pe care le ai la indemana - peste 87,000 de mixuri posibile! - Starbucks iti sugereaza sa incerci si cele trei noi bauturi din meniu obtinute prin alaturarea unor varietati de ingrediente. Iti recomandam sa-ti incepi vara cu un mix decadent: Mocha Cookie Crumble Frappuccino®! Aceasta bautura rece imbina bucatelele de biscuit cu ciocolata, originala cafea Starbucks Frappuccino® Roast, sosul de mocha delicios, siropul de vanilie si laptele. Totul este desavarsit cu frisca proaspata, fulgi de ciocolata si bucatele de biscuit ca topping.

Citește și:

Pentru ca stim cat de mult iti doresti uneori si o cafea puternica, Starbucks iti da acum ocazia de a adauga o cantitate mai mare de cafea - Extra Coffee Caramel Frappuccino® Blended Coffee este o bautura de cafea de-a dreptul extravaganta. Facuta din deliciosul Starbucks Frappuccino® Roast Blend cu lapte integral si perfectionata de o frisca proaspata si un sos de caramel matasos, suntem gata sa pariem ca iti va topi inima mai repede decat orice alta varietate de cafea fierbinte in zilele toride de vara!

Bautura Soy Strawberries and Crème Frappuccino®, fara cafea, este chiar mai savuroasa cu optiunea de lapte de soia, iar reteta care imbina sosul de capsuni, laptele de soia si topping-ul de frisca o sa te surprinda in mod sigur. Daca nu vrei lapte in bautura ta, iti recomandam varianta fara frisca.

In ceea ce priveste deserturile potrivite cu Frappuccino®, Starbucks te asteapta cu racoritoarele Skinny Blueberry Muffin - cu afine din abundenta intr-un aluat moale si delicios sau cu cel mai mare rasfat de ciocolata - Double Chocolate Muffin. Iar daca ai chef de ceva estival, iti sugeram sa incerci o felie de Carrot Cake - un tort de morcovi moale si aromat cu bucatele de alune, acoperit cu o glazura bogata.
Mergi in cafenelele Starbucks si personalizeaza-ti propriul Frappuccino®, oricum il vrei tu!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.