Setari Cookie-uri

MOL Romania iti face bagajul pentru vacanta

Vara aceasta nu mai ai grija bagajului de vacanta! MOL Romania te ajuta sa te pregatesti din timp si iti pune la dispozitie Catalogul Estival MultiBonus.

Comunicat de Presa

MOL Romania este singura companie de retail de carburanti care deruleaza de mai bine de sase ani un program de loialitate, MultiBonus.

Pentru a avea o vacanta frumoasa, alimenteaza cu orice tip de carburant sau cumpara orice tip de produse sau servicii din benzinariile MOL, strange punctele pe cardul Multibonus si apoi transforma-le in cadouri estivale. Lista pentru vacanta la mare trebuie sa contina mingea de plaja (800 puncte) sau setul pentru scufundari (2.800 puncte) iar vacanta la munte poate fi mult mai placuta daca ai acumulat 5.000 de puncte pentru cortul de vacanta Dome sau 900 de puncte pentru pelerina de ploaie. Cine este pasionat de iesiri in aer liber va gasi in Catalogul Estival MultiBonus tot ce are nevoie pentru un picnic delicios – cosulet pentru picnic (500 puncte), gratar rotund Sevilla (1300 puncte) sau peria pentru gratar (400 puncte).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.