Kudika
18 Mai 2012

Vara aceasta nu mai ai grija bagajului de vacanta! MOL Romania te ajuta sa te pregatesti din timp si iti pune la dispozitie Catalogul Estival MultiBonus.

Comunicat de Presa

Fonduri în valoare de 400.000 de lei pentru ONG-urile care sunt alături de copii cu nevoi speciale

MOL Romania este singura companie de retail de carburanti care deruleaza de mai bine de sase ani un program de loialitate, MultiBonus.

Pentru a avea o vacanta frumoasa, alimenteaza cu orice tip de carburant sau cumpara orice tip de produse sau servicii din benzinariile MOL, strange punctele pe cardul Multibonus si apoi transforma-le in cadouri estivale. Lista pentru vacanta la mare trebuie sa contina mingea de plaja (800 puncte) sau setul pentru scufundari (2.800 puncte) iar vacanta la munte poate fi mult mai placuta daca ai acumulat 5.000 de puncte pentru cortul de vacanta Dome sau 900 de puncte pentru pelerina de ploaie. Cine este pasionat de iesiri in aer liber va gasi in Catalogul Estival MultiBonus tot ce are nevoie pentru un picnic delicios – cosulet pentru picnic (500 puncte), gratar rotund Sevilla (1300 puncte) sau peria pentru gratar (400 puncte).

“Prin catalogul estival MultiBonus, oferim cateva sugestii clientilor nostri pentru cumparaturile necesare petrecerii timpului liber intr-un mod cat mai placut si relaxant. Astfel, Catalogul estival MultiBonus cuprinde optiuni interesante, care le pot asigura o vacanta fara griji”, a declarat Kinga Daradics, CEO MOL Romania.

Catalogul, valabil pana la sfarsitul lunii iunie, face parte din programul de loialitate MultiBonus. Prin acesta, clientii pot schimba punctele acumulate din cumparaturile facute in benzinariile MOL in produsele prezentate in cele doua cataloage MultiBonus (general si estival), in alte produse din magazinele MOL si in servicii oferite de spalatoria auto. De asemenea, posesorii cardului MultiBonus beneficiaza de reduceri importante si facilitati in retelele partenerilor MOL din programul Multibonus, respectiv OTP Bank, Domo, Bosch Services, Hervis Sports, Humanitas, OPTIblu, Yves Rocher, Bricostore, Road Support.

"MOL este singura retea de benzinarii din Romania care recompenseaza loialitatea clientilor printr-un program special, care reuneste in prezent aproximativ 900.000 de clienti inscrisi”, a declarat Kinga Daradics, CEO MOL Romania.

Regulamentul asociat catalogului este disponibil in benzinariile MOL sau pe www.multibonus.ro

Reducerile de urmarit de Black Friday in cele mai mari magazine online!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: