Setari Cookie-uri

MOL Romania iti face bagajul pentru vacanta

Vara aceasta nu mai ai grija bagajului de vacanta! MOL Romania te ajuta sa te pregatesti din timp si iti pune la dispozitie Catalogul Estival MultiBonus.

“Prin catalogul estival MultiBonus, oferim cateva sugestii clientilor nostri pentru cumparaturile necesare petrecerii timpului liber intr-un mod cat mai placut si relaxant. Astfel, Catalogul estival MultiBonus cuprinde optiuni interesante, care le pot asigura o vacanta fara griji”, a declarat Kinga Daradics, CEO MOL Romania.

Catalogul, valabil pana la sfarsitul lunii iunie, face parte din programul de loialitate MultiBonus. Prin acesta, clientii pot schimba punctele acumulate din cumparaturile facute in benzinariile MOL in produsele prezentate in cele doua cataloage MultiBonus (general si estival), in alte produse din magazinele MOL si in servicii oferite de spalatoria auto. De asemenea, posesorii cardului MultiBonus beneficiaza de reduceri importante si facilitati in retelele partenerilor MOL din programul Multibonus, respectiv OTP Bank, Domo, Bosch Services, Hervis Sports, Humanitas, OPTIblu, Yves Rocher, Bricostore, Road Support.

Citește și:

"MOL este singura retea de benzinarii din Romania care recompenseaza loialitatea clientilor printr-un program special, care reuneste in prezent aproximativ 900.000 de clienti inscrisi”, a declarat Kinga Daradics, CEO MOL Romania.

Regulamentul asociat catalogului este disponibil in benzinariile MOL sau pe www.multibonus.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.