Puratos Romania, lider pe piata ingredientelor de brutarie, patiserie si ciocolaterie, readuce painea la loc de cinste pe mesele romanilor in cadrul evenimentului “Sarbatoarea Painii”.
Puratos Romania s-a implicat in acest proiect, angrenand cei mai priceputi brutari ai grupului belgian care sa pregateasca sortimente precum : Paine de casa; Paine alba batuta de coaja, Paine Puravita Fibre, Ciabatta Multicereale si Ciabatta cu Secara.
“Ne-am implicat in acest proiect intrucat am observat in ultima perioada o preocupare deosebita pentru diete, sport si alimentatie sanatoasa.
Totodata, vrem sa demonstram ca un stil de viata echilibrat nu exclude o paine buna si sanatoasa, important este sa stim cu ce o combinam. In plus, anumite specialitati de paine, imbogatite cu fibre, vitamine, cereale sau faina de secara aduc un aport nutritive ce nu trebuie neglijat intr-o alimentatie sanatoasa. Desigur, pentru o dieta echilibrata nu ar trebui sa excludem activitatile fizice”, a declarat Bogdan Cherciu, director marketing Puratos Romania.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- 29 de piese Disney cu 7 premii Oscar, 6 Golden Globe, 3 Grammy și multe recorduri se vor auzi la Sala Palatului
- Rochii si salopete de Revelion sub 400 de lei. Ținute spectaculoase pentru noaptea dintre ani
- Cum să faci cumpărături de Crăciun în mod eficient: Ghidul rapid al cadourile de Crăciun
“Sarbatoarea Painii” este un eveniment pentru care o serie de brutari si brutarite vor prepara, rand pe rand, peste 100 de tipuri de paine, de la simpla franzela pana la paini speciale din faini si ingrediente deosebite.
Dupa ce vremurile moderne si regimurile de slabit au impus ideea ca painea nu se potriveste cu silueta zvelta, invitata speciala a evenimentului, Mihaela Bilic, medic nutritionist a oferit invitatilor informatii si sfaturi privind aportul nutritiv si caloric al painii. “Glucidele sunt esentiale supravietuirii si functionarii optime a organismului uman, asa ca, indiferent de varsta, greutate sau regimul alimentar, oferiti-va zilnic bucuria de a manca o bucata de paine. Fie ca este alba, neagra, cu seminte, cu tarate, cu ierburi aromate, cu ulei, cu lapte, alegeti-o in functie de preferintele voastre. Nimic nu poate fi mai gustos si mai sanatos!”, a declarat M. Bilic.
- Ziua de 10 Februarie marchează începutul Anului Nou Chinezesc. Primim viața la care am visat de atât de mult timp
- A III-a ediție a WishFest, festivalul lampioanelor pe apă, are loc în Capitală, pe 9 și 10 septembrie
- Sandra Izbașa s-a căsătorit religios! Fotografii de la nunta gimnastei cu Răzvan Bănică
In timpul Sarbatorii Painii, magazinele Cora Romania isi deschid portile brutariilor pentru a le arata copiilor de la scolile din proximitate cum se face painea. Au loc, de asemenea, ateliere pentru copii si concursul cu premii „Se cauta brutarel”, destinat clientilor magazinului, mari si mici. In perioada Sarbatorii Painii, fiecare magazin Cora a ales o organizatie umanitara sau o institutie catre care va face donatii de paine.
Puratos Romania spune ca doreste sa se implice activ in toate proiectele prin care educa publicul larg in directia unui trai sanatos – proiecte demonstrative dedicate consumatorului final si prin parteneriate prin care sa sustina o dieta echilibrata, precum si o viata activa.
Produsele de panificatie Puratos Romania din cadrul “ Sarbatorii painii” pot fi vazute si gustate in perioadele:
• 24-27 Mai – CORA Lujerului
• 31 Mai – 3 Iunie – CORA Cluj
• 14 Iunie – 17 Iunie – CORA Arad
• 28 Iunie – 01 Iulie – CORA Constanta