Antrenorii vedetelor te ajuta sa ai un corp de aratat la plaja in 30 de zile

Antrenorii vedetelor te ajuta sa ai un corp de aratat la plaja in 30 de zile
Kudika
31 Mai 2012

Valentin Vasile si Robert Dinescu, antrenorii vedetelor World Class, prezinta LIMITLESS Workout, un program de fitness menit sa impinga limitele fizice si psihice la maxim si sa pregateasca corpul de plaja in numai 30 de zile.

Comunicat de presa

LIMITLESS Workout este un hibrid intre antrenamentul personal si cel de grup. Intre 16 iunie si 8 iulie, participantii isi vor testa limitele fizice in opt sedinte de antrenament extrem, vor primi un plan de alimentatie care sa favorizeze accelerarea metabolismului si un antrenament cardiovascular personalizat pentru 30 de zile. Participarea in acest program de antrenament si urmarea cu strictete a instructiunilor poate duce la arderea a cinci pana la opt kg de grasime si definirea abdomenului.

LIMITLESS Workout, concept lansat in premiera la WorldClass, este un tip de antrenament cu o complexitate ridicata care necesita un nivel ridicat de efort. Programul consta in opt antrenamente, doua antrenamente a cate o ora pe saptamana menite sa aduca participantii in cea mai buna forma fizica posibila in 30 de zile. Cele opt antrenamente imprumuta miscari din mai multe tehnici de fitness (antrenament cardiovascular HIIT, fusion training, antrenament functional). Scopul imbinarii mai multor tehnici de antrenament este accelerarea metabolismului energetic prin activarea a cat mai multor grupe de fibre musculare, care vor continua sa consume calorii o perioada lunga de timp dupa ce efortul fizic s-a incheiat.

Conceptul este creat sa impinga limitele persoanelor obisnuite deja cu efortul fizic care vor sa treaca la un nou nivel de antrenament si sa aiba maximum de rezultate in minimum de timp.. Conceptul LIMITLESS Workout poate testa limitele fizice chiar si celor mai experimentati sportivi deoarece presupune stimuli fizici foarte diferiti meniti sa imbunatateasca toti cei cinci indicatori de fitness: putere, rezistenta, forta, echilibru, agilitate si coordonare.

Persoanele inscrise in program vor beneficia de o evaluare personala completa, 8 sedinte de antrenament LIMITLESS, un plan alimentar pentru accelerarea arderilor metabolice si prescrierea unui program de antrenament cardiovascular pentru 30 de zile. Programul este conceput pentru a obtine maximum de rezultate posibile in 30 de zile, chiar la timp pentru a-si arata cu mandrie corpul pe plaja.

LIMITLESS Workout este un concept de fitness creat de Valentin Vasile si Robert Dinescu, implementat in premiera de WorldClass Romania. Prima editie a evenimentului va fi implementata in WorldClass Downtown (Calea Victoriei, Hotel Radisson Blu). Membrii celorlalte cluburi vor avea ocazia sa participe la sesiuni demonstrative iar la cerere evenimentul va putea fi organizat si in restul cluburilor WorldClass. Oricine poate participa in program, chiar daca este sau nu membru WorldClass cu conditia sa aiba o stare buna de sanatate.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri