Setari Cookie-uri

Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury, un nou produs de lux exclusiv de la Amway

Amway prezinta cel mai avansat regim de ingrijire anti-rid pentru zona delicata din jurul ochilor!

In formula Cremei pentru ochi Creme LuXury, tehnologia CellEffect este completata cu polimeri, ce confera o imediata senzatie de lifting dupa numai o singura aplicare, precum si de extracte naturale selectate pentru un efect de calmare si hidratare, reducand aspectul umflat, cearcanele si liniile fine.

Gama de produse ARTISTRY Creme LuXury ofera cumparatorilor de produse de lux o crema pentru ochi anti-rid completa, cu o textura delicata, ingrediente si tehnologie inovatoare, toate acestea intr-un ambalaj atragator si elegant. Pentru aplicarea Cremei pentru ochi Creme LuXury recomandam o tehnica speciala, prin masaj, care stimuleaza microcirculatia din zona delicata din jurul ochilor. Textura bogata, cremoasa, non-iritanta si usoara a Cremei pentru ochi Creme LuXury permite o absorbtie omogena conferind tenului un aspect suplu. Poate fi aplicata si ca baza pentru machiaj.” a declarat Maud Pansing, Amway Beauty Director.

Citește și:

ARTISTRY se numara printre primele cinci cele mai vandute marci de produse premium de ingrijire a tenului.* ARTISTRY ofera tratamente intensive, testate clinic pentru ingrijirea tenului si pentru prevenirea imbatranirii acestuia si solutii sustinute de studii stiintifice, dar si o paleta diversa de produse de machiaj ce acopera toata gama necesara oricarei femei.

Despre Amway

Compania Amway este unul din liderii in domeniul industriei vanzarilor directe. Fondata in 1959 in Ada, Statele Unite, Amway isi desfasoara activitatea in peste 80 de tari si teritorii, generand venituri de 10,9 miliarde USD in 2011. Produsele Amway sunt distribuite prin intermediul a peste 3 milioane de Intreprinzatori Privati Autorizati in intreaga lume. Amway ofera peste 450 produse pentru frumusete, sanatate si intretinerea locuintei. Gama Amway include suplimentele alimentare NUTRILITETM, cosmeticele si produsele de machiaj ARTISTRY, precum si produsele de intretinere a locuintei HOMETM.

Citește și:
  • 5 seturi de la FOREO ideale ca daruri de Crăciun
  • DESCOPERĂ SOLUȚIA PENTRU PETELE PIGMENTARE
  • APIVITA TRAVEL SET

* Sursa Euromonitor International Limited; Produse de infrumusetare si ingrijire personala 2011, categoria produse cosmetice premium si sub-categoria produse premium pentru ingrijirea pielii, valoare globala RSP in 2010.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.