Setari Cookie-uri

Guess Who vrea sa transforme Romania in locul potrivit pentru copiii pasionati de tehnologie

Guess Who sustine Tech School, cel mai mare proiect de tehnologie dedicat copiilor atrasi de domeniul high-tech, prin care acestia vor transforma tehnologia in pasiune si vor putea sa isi vada ideile transpuse in realitate.

comunicat de presa

Tech School reinventeaza scoala si o transforma intr-o aventura palpitanta, unde copiii si tinerii se pot intalni cu idei noi si mentori specializati in domenii cheie, dornici sa ii ajute sa puna aceste idei in practica.

Cu ocazia lansarii Tech School, Guess Who si-a descoperit o noua pasiune pe langa muzica, si anume tehnologia, motiv pentru care s-a alaturat mentorilor Tech School, astfel incat sa ii ajute pe cei mai inventivi copii sa-si vada visele implinite. Primii trei finalisti ai concursului de proiecte care se va desfasura in cadrul platformei Tech School vor avea ocazia sa vada cum ideile lor prind forma. Mai mult, copiii si tinerii au ocazia de a merge intr-o tabara de vara in care vor putea interactiona cu alti pasionati de tehnologie, dar si cu mentorii Tech School.

SustinTech Scool deoarece cred ca generatiile actuale si viitoare, prin talentul copiilor pasionati de tehnologie, vor transforma Romania in locul potrivit. Tech School ii inspira pe copii si tineri si le ofera cele mai atractive informatii pe intelesul lor, care sa le trezeasca interesul pentru tehnologie, pentru ca performanta pleaca de la pasiune, atat in tehnologie, cat si in muzica. Tech School este un manifest pentru o zi de maine mai buna, prin ideile tinerilor. ” declara Guess Who.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.