Setari Cookie-uri

Vitantis Shopping Center din Bucuresti: Primul centru comercial vizitabil de pe mobil

Vitantis Shopping Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din partea de sud a Bucurestiului, este primul care are un site ce se adapteaza oricarui terminal!

Site-ul are un homepage placut, iar functia de cautare in site vine in ajutorul utilizatorului. Fie ca se tasteaza o litera, un cuvant sau o cifra, vor fi sugerate cele mai relevante rezultate pentru ceea ce cauta utilizatorul.

Site-ul anunta promotiile actuale, dar a creat si un calendar de evenimente usor de utilizat!

In plus, magazinele din Vitantis pot fi cautate in lista de magazine sau direct pe harta interactiva. Dupa ce este gasit magazinul dorit in lista, cu un click pe Localizare, magazinul va fi evidentiat pe harta. Iar cu un click direct pe harta se poate accesa descrierea magazinului. Acelasi sistem este disponibil si pentru sectiunile Mancare si Relaxare.

Slide-ul de promotii din homepage va afisa cele mai recente cinci promotii, insa pentru lista completa, se poate vizita sectiunea Promotii din meniul principal.

Citește și:

Sectiunea Cum Ajungi prezinta cele doua rute de transport gratuit disponibile pentru clienti, dar da si posibilitatea de a calcula cea mai rapida ruta de la o anume locatie pana la Vitantis Shopping Center, cu detalii despre liniile de transport in comun de pe ruta respectiva.

Pe noul site, www.vitantis.ro sunt anuntate toate concursurile adresate clientilor galeriei si, fiindca tot a venit vorba despre concursuri, pe pagina de Facebook a galeriei comerciale Vitantis, la
https://www.facebook.com/VitantisBucuresti, au fost pregatite o multime de noutati! Pentru cei care calca pragul galeriei, Vitantis a pregatit o provocare: un panou special amenajat, unde clientii isi pot face fotografii, pentru a vedea… cum le-ar sta intr-un iPad care, cu putin noroc, ar putea fi al lor!

Despre toate acestea, dar si despre alte promotii si oferte, pe noul nostru site, www.vitantis.ro! Hai la shopping!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: