comunicat de presa

Veranda, un mall modern si complementar zonei Obor, si-a deschis portile

Centrul comercial a lansat un nou site pentru clienti, www.vitantis.ro, care a aparut cu un nou layout, un design mai placut si o interfata user friendly!

Pentru ca shoppingul este ridicat tot mai des la rang de hobby, Vitantis Shopping Center a gandit un site prin care sa ajute consumatorii sa tina mult mai usor pasul cu promotiile, care sa informeze asupra a tot ceea ce e nou si interesant in galeria comerciala Vitantis Shopping Center, fiind, totodata, o invitatie la shopping adresata tuturor utilizatorilor site-ului.

Site-ul are un homepage placut, iar functia de cautare in site vine in ajutorul utilizatorului. Fie ca se tasteaza o litera, un cuvant sau o cifra, vor fi sugerate cele mai relevante rezultate pentru ceea ce cauta utilizatorul.

Site-ul anunta promotiile actuale, dar a creat si un calendar de evenimente usor de utilizat!

In plus, magazinele din Vitantis pot fi cautate in lista de magazine sau direct pe harta interactiva. Dupa ce este gasit magazinul dorit in lista, cu un click pe Localizare, magazinul va fi evidentiat pe harta. Iar cu un click direct pe harta se poate accesa descrierea magazinului. Acelasi sistem este disponibil si pentru sectiunile Mancare si Relaxare.

Slide-ul de promotii din homepage va afisa cele mai recente cinci promotii, insa pentru lista completa, se poate vizita sectiunea Promotii din meniul principal.

Sectiunea Cum Ajungi prezinta cele doua rute de transport gratuit disponibile pentru clienti, dar da si posibilitatea de a calcula cea mai rapida ruta de la o anume locatie pana la Vitantis Shopping Center, cu detalii despre liniile de transport in comun de pe ruta respectiva.

Pe noul site, www.vitantis.ro sunt anuntate toate concursurile adresate clientilor galeriei si, fiindca tot a venit vorba despre concursuri, pe pagina de Facebook a galeriei comerciale Vitantis, la
http://www.facebook.com/VitantisBucuresti, au fost pregatite o multime de noutati! Pentru cei care calca pragul galeriei, Vitantis a pregatit o provocare: un panou special amenajat, unde clientii isi pot face fotografii, pentru a vedea… cum le-ar sta intr-un iPad care, cu putin noroc, ar putea fi al lor!

Despre toate acestea, dar si despre alte promotii si oferte, pe noul nostru site, www.vitantis.ro! Hai la shopping!

Toate fetele chic se intalnesc pe 16-17 aprilie la Chic Bazar

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: