Kudika
17 Iulie 2012

Sambata, 14 iulie, Bicicleta rosie a organizat turul ciclist pentru amatori, in jurul Palatului Parlamentului


Comunicat de presa

Lavazza lansează un nou centru de training în București în parteneriat cu Coca-Cola HBC România

Pentru al patrulea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, a organizat turul ciclist pentru amatori „Bicicleta rosie”, sambata 14 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.

Aproape 10.000 de amatori de ciclism si nu numai, s-au inscris in concurs pe site-ul www.bicicletarosie.ro pentru a castiga o bicicleta rosie Coca-Cola. Dintre acestia, 300 de norocosi au fost selectati prin tragere la sorti si, conform regulamentului, au castigat cate o bicicleta rosie si o casca de protectie.

Acestia, impreuna cu multi alti iubitori de miscare au participat la turul ciclist pentru amatori „Bicicleta rosie”, organizat de Sistemul Coca-Cola si partenerii sai, in Parcul Izvor.

O viata activa este esentiala pentru a ne simti bine fizic si mental. Sistemul Coca-Cola din Romania sustine numeroase evenimente sportive si initiative care ofera tuturor posibilitatea de a se implica in activitati fizice. Prin sprijinirea turului ciclist “Bicicleta rosie” Sistemul Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova activitatea fizica si un stil de viata activ.”, afirma Petre Sandru, Commercial Manager, Coca-Cola Romania, Moldova, Bulgaria si Albania.

In timpul desfasurarii turului ciclist, specialistul in nutritie Dr. Alin Popescu a oferit tuturor participantilor informatii despre importanta hidratarii, hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata activ.

Stilul de viata modern impune o schimbare in activitatea fizica de zi cu zi. Trebuie sa profitam de fiecare moment pentru a face putina miscare: in drum spre serviciu sau spre scoala, la birou, in pauza de masa, acasa, in timpul liber. Toate acestea impun o hidratare buna care ne ajuta sa fim in forma fizica si psihica. De aceea trebuie sa fim mai atenti ca atunci cand facem miscare sa ne hidratam mai bine decat atunci cand suntem in repaos.” Spune Dr. Popescu.

Peste 400 de participanti si-au semnalat anul acesta prezenta la eveniment, incluzand personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor.

Compania Coca-Cola intra pe piata bauturilor pe baza de plante prin lansarea AdeZ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: