Comunicat de presa

Cadouri dulci din ciocolată belgiană de la Chocolissimo pentru evenimente speciale

Celebra marca belgiana ofera o paleta completa de gusturi pentru a satisface preferintele consumatorilor si clientilor, precum brutarii, patiserii sau ciocolatierii din lumea intreaga.

Belcolade, adevarata ciocolata belgiana

Ciocolata belgiana se bucura de o reputatie extraordinara in lume. Pentru Puratos, ciocolata a fost mereu o pasiune. Brand-ul Belgian Belcolade a fost conceput de catre Puratos in 1988 si este produs numai in Erembodegem, langa Aalst.

Centrul de ciocolata Belcolade in Erembodegem este un centru international de expertiza a ciocolatei. Fondat in anul 2000, centrul a devenit un loc de formare cu adevarat internationala si un forum pentru profesionistii din intreaga lume pentru a face schimb de idei si a exersa cele mai bune practici in utilizarea ciocolatei.


Produse in conformitate cu traditia belgiana

Pentru Puratos, fabricarea ciocolatei belgiene este o arta. Belcolade are ingrediente alese cu grija, de cea mai buna calitate. Savoarea si gustul acestei ciocolate sunt in fapt rezultatul unei cercetari intensive si a unei selectii a celor mai fine si mai bune boabe de cacao din toata lumea. Boabele de cacao sunt amestecate cu unt de cacao si vanilie naturala, 100% naturale.

Ciocolata autentica belgiana Belcolade este fabricata cu respectarea procesului traditional de productie respectiv amestecare, macinare, omogenizare si temperare. Este un proces care a fost imbunatatit constant de-a lungul timpului. In timpul macinarii, o rafinarie foarte mare este utilizata pentru a-i da ciocolatei unice Belcolade textura de 20 de microni. De asemenea, procesul intens de omogenizare ii da ciocolatei autentice belgiene gustul extraordinar pe care il savuram in deserturi.

Ca membru al Fundatiei Mondiale de Cacao, Puratos Group se angajeaza sa contribuie la protejarea lumii si a mediului pentru a permite generatiilor viitoare sa beneficieze de oportunitatile de dezvoltare. Gama Belcolade include, de asemenea, ciocolata certificata: Organic, Fair Trade, Organic Fair Trade, Rainforest Alliance and UTZ - produce certificate.

Dulce si sanatos

Ciocolata este pentru toti cei care apreciaza un desert savuros si fin. Experta in ciocolata cu gust, gama Belcolade prezinta o serie de ciocolate distinse, cu valori nutritive, cu o putere antioxidanta de mare si de lunga durata, precum ciocolata Oxanti, sau cu un set de arome specifice, precum ciocolata Belcolade Origins realizata folosind boabe de cacao atent selectionate, care reflecta diferentele din regiunile in care sunt cultivate. Ciocolata autentica Belcolade, prin experienta specialistilor Puratos, demonstreaza ca nu trebuie sa renuntam la micile placeri ale vietii, mai ales atunci cand acestea sunt la nivelul si calitatea autentica belgiana.

Chocotelegramele, vedete in noua colectie de ciocolata de Craciun de la Ciocolissimo

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: