Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Noul restaurant imbina perfect mancaruri savuroase preparate minutios dupa tipicul bucatariei elene, un design ce reinterpreteaza intr-o nota creativa elemente de decor traditionale si atmosfera calda si primitoare specifica Greciei. Vinetele, rosiile, cartofii, bobul, ardeii grasi si ceapa, oregano, menta, usturoiul sau busuiocul, feta, carnea de miel si nelipsitul, minunatul ulei de masline fac dintr-o bucatarie aparent modesta, cu bucate simple, hranitoare si satioase, o adevarata explozie de arome pe care vrei sa le incerci iar si iar...

Daca esti pasionat de experiente culinare desavarsite, atunci trebuie sa incerci MEZE Taverna, un restaurant cu specific grecesc cum nu exista altul! Intr-un loc de poveste, cu un design ce reinterpreteaza intr-o nota creativa decorul tavernelor traditionale si cu o atmosfera calda si primitoare, vei descoperi un meniu delicios, cu mancaruri savuroase preparate cu mare grija si cu mult suflet.

Aici nimic nu este lasat la voia intamplarii. Meniul este conceput de catre unul dintre cei mai apreciati bucatari greci, Georgios Kritos.

Numele localului reprezinta un concept gastronomic foarte popular in Grecia, “MEZE”, care ilustreaza placerea grecilor de a manca impreuna, de a imparti cu familia si cu prietenii nu doar bucuria de zi cu zi, ci si tot ce au pe masa.

Cele mai multe dintre ingredientele folosite sunt aduse direct din Grecia, de la producatori locali alesi cu multa atentie. Branza feta si untul vin din Elasona Larissa, maslinele din Kriopigi, uleiul de masline e produs in Creta, mierea e colectata de la producatori locali din Polyhrono, pita vine din Oreonastro Thessaloniki, calamarii si caracatita din Marea Egee, traditionalii carnati Loukaniko Horiatiko sunt facuti in Poligiros Farma Zagoritis, ierburile aromatice sunt aduse din Sithonia...

Designul MEZE Taverna a fost conceput astfel incat sa recreeze in mod autentic atmosfera unei taverne grecesti, dar intr-o maniera creativa pentru a-i asigura si un suflu nou, modern acestui loc. Poti lua masa in zona de familie, unde vei fi printre cei „ai casei” si vei vedea cu ochii tai cum se pregatesc sa isi trateze oaspetii; in camera de zi, o incapere intima unde te intampina un mozaic cu motive culinare si o fresca plina de umor, cu personaje usor glumete si bonome; in sera, printre numeroase plante, unde in sezonul cald isi vor face loc si toate ierburile proaspete folosite in bucatarie; sau pe terasa, unde iti vor tine companie doua papakia (motociclete) transformate in glastre de flori.

Cum sa aranjezi o masa de Pasti vesela

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: