Setari Cookie-uri

Maggi Ideea Zilei Crocant din Cuptor - doua retete noi

Pentru gospodine de toate varstele, fie ele incepatoare sau gospodine cu experienta in cautare de ceva nou, Maggi Ideea Zilei a lansat doua noi retete din gama Crocant din Cuptor: Porc cu usturoi si Pui cu branza.

Comunicat de presa

Fiecare gospodina isi pune deseori intrebarea: ce sa mai gatesc? Maggi Ideea Zilei vine in ajutor printr-o varietate de retete delicioase, pe gustul intregii familii. Cu noile produse, este nevoie doar de cateva ingrediente simple (pui, porc, putin ulei) si un cuptor incins pentru a pregati carne de porc intr-un invelis crocant cu usturoi sau pui crocant cu branza. Dupa ce este trecuta prin ulei si prin pesmetul crocant, carnea se aseaza intr-o tava pe hartie de copt si se introduce in cuptor.

In nici 30 de minute petrecute in bucatarie, masa este gata: patru portii delicioase de porc sau pui crocant, fara prajire, care pot fi servite cu o garnitura de legume, cartofi, orez sau cu o salata de sezon.

Prezent in peste 60 de tari din intreaga lume, Maggi este unul dintre cele mai importante branduri culinare din Romania si face parte din portofoliul Nestle, lider mondial in industria alimentara. In Romania, marca Maggi este prezenta prin Maggi Secretul Gustului, Maggi Secretul Borsului, Maggi Fidelicios, Maggi Supe si Ciorbe standard si instant, Maggi Cuburi si Maggi Ideea Zilei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.