Setari Cookie-uri

Noua Gama Weleda - rasfat pentru piele, inspiratie pentru simturi!

Gama pentru ingrijirea corpului de la Weleda se intregeste prin lansarea de noi produse de ingrijire a corpului pe baza de rodie si macese (trandafir salbatic).

Comunicat de presa

Daca te numeri printre nerabdatoarele care asteapta noutati de la Weleda si stii ca nu intotdeauna pielea fina se mosteneste, ci se capata, cu siguranta esti in cautarea celor mai potrivite produse de ingrijire, care fac diferenta in rutina ta de infrumusetare. Ce-ti ramane de facut este sa-ti reinnoiesti trusa de cosmetice cu aceste produse must-have pentru zilele reci ce se anunta, pentru ca de cele mai bune recomandari ne ocupam noi. Incepem cu produsele de ingrijire corporala cu rodie regeneranta bio:

Lotiune regeneranta de corp cu rodie, 200 ml

Lotiunea regeneranta pretioasa cu rodie emana un parfum care inspira simturile si te poarta cu gandul la „O mie si una de nopti”!

Formula pretioasa cu ulei de seminte de rodii organice, ulei de samburi de caisa si unt de shea are puternice efecte antioxidante si protejeaza pielea de actiunea daunatoare a radicalilor liberi. Astfel, pielea matura castiga in fermitate, devenind fina si catifelata.

Citește și:

Utilizare: este ideala pentru utilizarea zilnica si se absoarbe foarte usor. Tot ce trebuie da faci este sa agiti usor recipientul inainte de utilizare si sa il inclini in timp ce pulverizezi lotiunea de corp.

Lotiunea de corp cu rodie NU contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice sau agenti de conservare sintetici, fiind totodata un produs testat dermatologic si certificat natural cu ingrediente biogice (organice). Pret recomandat la raft: 117,9 lei.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.